• BIST 8983.9
  • Altın 2282.65
  • Dolar 32.2607
  • Euro 35.0338
  • Kayseri 16 °C
  • Ankara 16 °C
  • İstanbul 19 °C

1 Liralık tuvalet parası için cinayet

1 Liralık tuvalet parası için cinayet
Yaşanan tartışma sonucunda şahıs, Karavil’e 200 lira uzattı.

Olay, geçtiğimiz cumartesi saat 21.00 sıralarında Maslak Üç Yol Maslak Caminin tuvaletinde meydana geldi. İddiaya göre, 8 yıldır caminin tuvaletini işleten Fırat Karavil’e (40) müftülük, ailesi ile kalması için işlettiği yerde oda da verdi.

iha

KAYSERİNEWS.COM--YAZ--GOOGLE'DAN-GÜNLÜK KAYSERİ'DE YAŞANANLARI TAKİP..EDEBİLİRSİNİZ.

Kayserinews.com@Kayserinewscomtwittersayfamıztakip edebilirsinizTIKLAYIN,BEĞENİ,YAPIN-FACEBOOK-SAYFASI-HABER-TAKİP-SİSTEMİ .https://www.facebook.com/kayserinewscom-261415263889283/?fref=ts

Tuvalet işletmeciliğinden kazandığı 1 liralarla geçimini sağladığı öğrenilen Karavil’in işlettiği tuvalete bir lüks restoranın müşterisi geldi. Tuvaleti kullanan şahıs, 1 liralık olan cami ücretini ödemeden çıkmak üzereyken Karavil, kendisine ücret için seslendi. Bunun üzerine şahıs Karavil’e, “Yanıma bozuk para yok” dedi.

Karavil’in bunun üzerine “Buradan aldığım 1’er lira ile ailemin geçimini sağlıyorum. Senden almazsam ondan almazsam nasıl geçineceğim ben” şahısla arasında kavga çıktı.

Yaşanan tartışma sonucunda şahıs, Karavil’e 200 lira uzattı. Karavil tam parayı bozmak üzereyken tuvaleti kullanan müşteri, “Nasıl bir insansın sen, 1 lira için 200 lira mı bozulur” diyerek Karavil’e küfretti.

Tartışmanın kavgaya dönüşmesi üzerine olayı duyan restoran sahibi olay yerine geldi. Restoran sahibi S.İ., Karavil ile tartışınca belinden çıkarttığı tabanca ile Karavil’i başından vurarak öldürdü.

Vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine gelen polis ekiplerinin yaptığı incelemeler sonucunda güvenlik kamera görüntülerine el koyuldu.

Güvenlik kamera görüntülerde yapılan incelemenin ardından polis, lüks restoran sahipleri olan 2 kardeş S.İ ve M.İ.’yi gözaltına aldı. Gözaltına alınanlardan S.İ., sevk edildiği mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

“BU ÇOCUĞU BABASINDAN ETTİLER VE HER ŞEYİ ELİMİZDEN ALDILAR”
Gözyaşları içerisinde 10 aylık bebeği Rukiyye ile birlikte eşinin vurulduğu anı anlatan Didem Karavil (27), “2 yıldır evliyiz, 10 aylık bebeğimiz var. Biz geçinmediğimiz için 1 liralarla geçinmeye çalışıyoruz. Burada yaşıyoruz, bunu bize çok gördüler.

Ben eşimin sesini duydum, müşteriye, ‘1 lira ücret bırakır mısın?’ dedi. O da ‘yok’ dedi. Daha sonra çıkartıp 200 lira verdi. Ondan sonra eşim bana gelerek, ‘Bunu bozar mısın?’ dedi. Parayı bozup eline verdim, o da ona verdi. Sonra eşime, ‘1 lira için 200 lirayı bile bozdun helal olsun sana’ dedi. Eşim de, ‘Ben senden hakkımı alıyorum’ dedi.

Sonra tahrik eşimi ettiler. Burada 5 dakika bir atışma oldu. Polis kayıtlarına göre yumruklaşma yok, direkt ateş etmişler. Tartışmadan 5 saniye sonra kabza sesini, 10 saniye sonrada silah sesini duydum. Sonra yukarıya çıktım baktım ki eşim yerde kanlar içinde yatıyor.

Hastaneye götürülürken vefat etmiş. Eşim onlara aracınızı buraya bırakmayın, burası abdesthane girişi insanlar rahatsız oluyor, motosikletlerini fazla yanaştırmayın demiş. Davacı olacağım sonuna kadar da arkasındayım. Bizi hem işimizden hem de ekmeğimizden ettiler. Bu çocuğu babasından ettiler ve her şeyi elimizden aldılar” dedi.

MASA VE CAMLARINA “YETER ARTIK KATİLLER” YAZILDI
Öte yandan, olay sonrası restoranın sahipleri tarafından dükkana “Tadilat dolayısıyla 2 gün kapalıyız” yazısı asıldı. Ancak aradan 3 gün geçmesine rağmen hiçbir tadilat yapılmadığı gibi restoranında açılmadığı öğrenildi. Tepkili vatandaşlar tarafından restoranın camlarına ve masalarına “Yeter artık katiller” ve “Katiller, döktüğünüz kanın temizlik tadilatı mı 2 gün sürüyor. Yoksa katil olmanızın vicdan acısının tadilatı mı iki gün sürüyor” yazıldığı görüldü.


Hayatını kaybeden Fırat Karavil, Sarıyer Ayazağa Yeni Cami'de öğle namazını müteakip kılınacak cenaze namazının ardından Yeni Ayazağa Mezarlığı’nda toprağa verilecek .

iha

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
Tüm Hakları Saklıdır © 2010 Kayseri News | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0352 231 31 39