• BIST 9079.97
  • Altın 2324.509
  • Dolar 32.364
  • Euro 34.907
  • Kayseri 8 °C
  • Ankara 13 °C
  • İstanbul 14 °C

11 yaşında seks çetesinin tuzağında

11 yaşında seks çetesinin tuzağında
İngiltere'nin Oxford kentinde kız çocukları tuzağa düşürerek seks kölesi yapan çetenin yargılanmasına başlandı. 11 yaşında seks çetesinin tuzağına düşen küçük kızın annesi, kızının nasıl seks kölesine dönüştürüldüğünü anlattı.
İngiltere'yi bugünlerde meşgul eden konulardan biri de, Oxford kenti ve çevresinde kız çocukları tuzağa düşürerek, yetişkin erkeklerle cinsel ilişkiye zorlayan seks çetesinin faaliyetlerinin yıllarca polis tarafından görmezden gelinmesi.

İngiliz Daily Mail gazetesinin haberine göre, İngiliz polisi, 5 Pakistan ve 2 Kuzey Afrika kökenli İngiliz vatandaşından oluşan seks çetesinin faaliyetlerinden 2005 yılından beri haberi olmasına rağmen soruşturmayı 2010 yılında açtı.

İngiliz anne Georgina, 11 yaşındaki çocuğunun kısa süre içerisinde seks kölesine dönüştürülmesini ve sonrasında ailece yaşadıkları korkunç günleri gözyaşları içerisinde anlattı.


"Rachel okula gitmeyi seven, öğretmenlerine saygı duyan bir çocuktu. Ailemizin en genç üyesi olduğu için herkes onu el üstünde tutuyordu. Onu 'minik bebeğimiz' diye çağırıyorduk."

Okulunu seven, yaşıtlarıyla birlikte parkta oyun oynayan 11 yaşındaki kızının çok kısa bir zaman dilimi içerisinde değiştiğini belirten anne Georgina, "Rachel önce arkadaş çevresini değiştirdi. Sonra akşam yemeklerine geç gelmeye başladı. Akşamları kocamla arabayla sokak sokak dolaşarak onu bulmaya çalışıyorduk. Ancak her defasında başarısız oluyorduk" dedi.

Rachel'in yetişkin erkeklerle vakit geçirdiğini öğrendiklerini, bunu engellemeye çalıştıklarını ancak bir türlü başaramadıklarını ise talihsiz anne şu sözlerle dile getirdi: "Onu evde tutmak için her yolu denedik. Geceleri kapıları ve pencereleri kilitledik. Ancak biz uykuya daldıktan sonra her defasında kaçmayı başardı. Döndüğünde yüzü ve gövdesi morluklar içerisinde oluyordu" şeklinde konuştu.

Küçük kızlarının önce küçük hediyelerle kandırıldığını daha sonra kokain, esrar, sigara ve içkiye alıştırıldığını belirten anne Georgina, polisten ve çocuk esirgeme kurumundan yardım istemelerine rağmen her defasında başarısız kaldıklarını söyledi.

Rachel'in 13 yaşına geldiğinde sosyal paylaşım sitesi Facebook'ta 700 erkekle arkadaş olduğunu belirten anne Georgina, Oxford'daki seks çetesinin çökertilmesinde yine de kızının ifadelerinin çok etkili olduğunu belirtti.
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
Tüm Hakları Saklıdır © 2010 Kayseri News | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0352 231 31 39