• BIST 8985.79
  • Altın 2299.076
  • Dolar 32.3237
  • Euro 35.0632
  • Kayseri 20 °C
  • Ankara 20 °C
  • İstanbul 22 °C

17 Aralık operasyonunda şok iddia! 2 dk süren var anlat ve çık

17 Aralık operasyonunda şok iddia! 2 dk süren var anlat ve çık
17 aralık operasyonu ile beraber gündeme gelen bir diğer konu ise savcıların takındığı tutum olmuş ve iktidar tarafından sert bir şekilde eleştirilmişti. Savcı Muammer Akkaş'ın adliye önünde bildiri dağıtması ve soruşturmanın gizliliğini ihlal, bu konular

YENİ TÜRKİYE MENFAATÇİLERİN KABUSU OLDU

Türkiye'nni istikrar ve huzur içerisinde büyümesi kimi rahatsız ediyorsa bu süreci durdurmak için harekete geçtiler. Dışarıda ve içerideki bazı güçler çıkarları kesildiği için Türkiye'yi adeta hedef aldılar. Yeni Türkiye milletin yararına bir Türkiye olurken eski Türkiye'den menfaat sağlayanların ise kabusu oldu.

BİR ÇOK KOMPLOYA MARUZ KALDIK

AK Parti'nin iktidara gelmesi ile milli iradenin güçlenmesi için 11 yıl boyunca büyük mücadele verdik. Biz Cumhuriyet tarihinin en cesur adımlarını attık. Verdiğimiz vaatlerin altını doldurmaya gayret ettik ve çok sayıda reform yaptık. Süreci durdurmaya yönelik çok sayıda komploya maruz kaldık amma bunların hiçbiri bizi yolumuzdan etmedi edemeyecek de. Biz asla vazgeçmeyeceğiz. 30 Mart seçimleri öncesinde bir kez daha reformların gücünü kırmaya yönelik operasyonlar olduğundan hiç şüphemiz yok.

KUŞ KATLİAMI YAPILMAYA ÇALIŞILDI

Yolsuzluk kisvesi altında yapılan operasyonlarla bir taşla iki kuş vurmak değil kuş katliamı yapılmaya çalışılmıştır. Bu operasyona konulan isim de çok manidardır. Yolsuzluk ve rüşvet operasyonu denilerek algıda adeta yer edindirildi. Bunun akabininde bir çok gizli belge sızdırıldı. Sabah operasyon yapıldı, akşam ise infaz edilmeye çalışıldı.

ÇOK ÇARPICI İFADELER

Bir savcı zanlı olarak çağırdığı kişiye ''2 dk süren var anlat ve çık'' demiş. Böyle bir yargılama olabilir mi? , yine bu sorguda ''Efendilerinizin bundan haberi var gelsin sizi kurtarsın'' şeklinde ifadeler kullanılmıştır. Bunlar çok yakın zamanda ortaya çıakcaktır.


ÜLKE BÜNYESİNE YAPILMIŞ BİR SUİKASTDİR

Şurası çok ilginç... Böyle bir operasyonda öncelikle Yargı mensuplarının hukuka uymalıdır. Hedef yolsuzluk operasyonu değil hedef milli irade operasyonudur. Ülkemin büyümesine yönelik bir suikast vardır. Bir çok büyük yatırımcı haklarında dosya açılmak suretiyle henüz işlemler başlamamışken medyaya verilen bilgiler yüzünden lekelenmiştir. Şimdi bu insanlar bu dev yatırımlarla ilgili krediler noktasında nasıl kredi alabilecekler. Bu yatırımlar ne olacak bu bir suikast değilmidir. Yıllık 100 milyon kapasiteli 3. Havalimanın ihalesini alan firmaların adını verdiler, aynı şeyler 3. Köprü içinde geçerli. Muhalefetin yapamadığını bunlar yaptı.

DAHA BÜYÜK SALDIRININ FARKINA VARDIK

Biz yolsuzluk itam ve iddialarını tabiki de ciddiye aldık ama bunun ötesinde bunların kılıf olduğunu ve daha büyük saldırı ile karşı karşıya olduğumuzun farkına vardık ve gerekli tedbirlerimizi aldık.

YARGIYA DARBE YAPILMAK İSTENDİ

Savcının açıklamasının ardından HSYK'nın açıklaması tehditin boyutunu gözler önüne serdi. Türkiye'de bir yargı darbesi yapılmak istendi. Egemelik milletten alınıp yargıya verilemeye çalışıldı. Biz buna karşı mücadele ettik ve etmeye de devam edeceğiz.

SANDIK DIŞINDA ASLA İZİN VERMEYECEĞİZ

Sandık dışında bir gücün hükümet değiştirmesine asla izin vermeyeceğiz. Bu operasyon erken ortaya çıktı biz bu operasyonu da Allah'ın izni ile atlatacağız.

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
Tüm Hakları Saklıdır © 2010 Kayseri News | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0352 231 31 39