• BIST 8733.74
  • Altın 2240.593
  • Dolar 32.3341
  • Euro 35.1122
  • Kayseri 6 °C
  • Ankara 5 °C
  • İstanbul 10 °C

23 yaşındaki kadını bıçaklayıp, su kuyusuna attılar

23 yaşındaki kadını bıçaklayıp, su kuyusuna attılar
2005’TE BIÇAKLAYIP, SU KUYUSUNA ATMIŞLAR.

Kayseri’de 2005 yılında 23 yaşındaki kadını bıçaklayıp, su kuyusuna attıkları ve 9 yıl sonra aydınlatılan cinayetin zanlılarından olan ve 2015’te 10 yıl hapis cezası alan sanığın cezasını Yargıtay bozdu. Yeniden yargılanan tutuklu sanık ‘canavarca hislerle eziyet çektirerek adam öldürmeye yardım etme’ suçundan 24 yıl hapis cezası aldı. 


2005’TE BIÇAKLAYIP, SU KUYUSUNA ATMIŞLAR
12 Eylül 2005’te Kazımkarabekir Mahallesi Yılanlı Dağ yakınlarında meydana gelen olayda 23 yaşındaki Huriye A.K. isimli kadın, Adana’dan kaçarak M.K. ile evlendi. M.K. iddiaya göre eşi Huriye A.K.’yi tehdit ve darp ederek erkeklerle fuhşa zorladı. Eşinden defalarca kaçan talihsiz kadını her defasında bulan ve para karşılığında erkeklere pazarlayan M.K., olay günü arkadaşı H.D.’nin yardımı ile önce bıçakladı, daha sonra 8 metre derinliğindeki su kuyusuna atıp, kuyunun kapağını kapattı. Kuyudan 2 ay sonra kötü kokular gelmesi üzerine çevredeki mahalleli polise haber verdi. Polis kuyuda çürümüş kadın cesedini buldu.


9 YIL SONRA POLİS CİNAYETİ AYDINLATTI
Olayın ardından 9 yıl sonra Kayseri Emniyet Müdürlüğü ekipleri Adli Tıp’ta yapılan incelemenin ardından kadının kimliğinin Huriye A.K. olduğunu tespit etti. Yapılan soruşturma neticesinde H.D. tutuklanırken, ‘çocuğa istismar’ ve ‘fuhuş yaptırma’ suçlarından tutuklu Amasya Kapalı Cezaevi’nde bulunan kadının eşi M.K. hakkında ‘canavarca hislerle eziyet çektirerek üst akrabayı öldürme’ suçundan dava açıldı.


2015’TE KADININ EŞİ AĞIRLAŞTIRILMIŞ MÜEBBET, ARKADAŞINA 10 YIL VERİLDİ
Kayseri'de 2 Haziran 2015’te görülen davada eşi 23 yaşındaki kadını fuhuşa zorladığı ve bıçaklayıp yaralı halde 8 metrelik kuyuya atarak öldürdüğü iddiasıyla tutuklu yargılanan 44 yaşındaki M.K. ağırlaştırılmış ömür boyu, cinayete yardım ettiği gerekçesiyle tutuklu yargılanan H.D. ise, 10 yıl hapis cezasına çarptırılmıştı. Yargıtay, M.K.’nin cezasını onarken, H.D. hakkında verilen 10 ay hapis cezasını ise bozarak, yeniden yargılama yapılması için dosyayı yerel mahkemeye geri gönderdi.


YARGITAY 10 YIL CEZAYI BOZDU, SANIK YENİDEN YARGILANDI
Kayseri 2. Ağır Ceza Mahkemesi’nde yeniden yargılanan tutuklu sanık H.D., yine suçsuz olduğunu, tüm bildiklerini önceki duruşmalarda anlattığını söyleyerek, beraatını istedi.


10 YIL CEZA, 24 YILA ÇIKTI
Mahkeme heyeti yapılan yargılama sonucu tutuklu sanık H.D.’ye ‘canavarca hislerle eziyet çektirerek adam öldürmeye yardım etme’ suçundan 24 yıl hapis cezası verdi. Böylelikle sanığın 2015’te verilen 10 yıl hapis cezası, 24 yıla çıkmış oldu.

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
Tüm Hakları Saklıdır © 2010 Kayseri News | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0352 231 31 39