• BIST 8718.11
  • Altın 2240.86
  • Dolar 32.3271
  • Euro 35.1407
  • Kayseri 3 °C
  • Ankara 2 °C
  • İstanbul 7 °C

3 bin kişi Saadet Partisi'nden istifa etti

3 bin kişi Saadet Partisi'nden istifa etti
Partililer düzenlenen törenle AK Parti'ye geçti.

Saadet Partili Sason Belediye Başkanı Cuma Uçar, Yücebağ Belde Belediye Başkanı Atilla Çetinkaya ve Kayapınar Belde Belediye Başkanı İsmail Koruyan, AK Parti'ye katıldı.

Belediye Başkanları ile meclis üyelerinin üyelik formlarını dolduran AK Parti İl Başkanı Diyaddin Uçar, partilerine üye olan başkanların rozetini AK Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından takılacağını söyledi.

3 BİN KİŞİ İSTİFA ETTİ

SP'den Ak Partiye geçen Sason İlçesi'nde yaklaşık 3 bin kişiyle AK Parti'ye katıldıklarını belirten Sason Belediye Başkanı Cuma Uçar, "2014 yerel seçimlerinde SP'den belediye başkanı seçildim. İlçemize hizmet etmek için mesai arkadaşlarımızla uğraş verdik. Yerel seçimlerin kısa bir süre öncesinde gerçekleşen 17-25 Aralık FETÖ kumpaslarına net tavır koyduk. Ardından gerçekleşen Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde sayın Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ı destekledik.

15 TEMMUZ'DA DARBEYE KARŞI DURDUK

15 Temmuz hain FETÖ örgütünün darbe girişimine karşı kitlemizle birlikte Cumhurbaşkanımız ve AK Partimizin arkasında durduk. 16 Nisan Referandumunda da tüm küresel güçlerin birleştiği, ülkemize ve liderimize saldırdığı ortamda referandum için 'Evet' kararı aldık. Referandum sürecinde Başbakanımız Binali Yıldırım'ın, Batman mitinginde AK Partimize fiilen katılım sağladık. Bugün üyelik kaydımızı yapıyoruz. Artık resmen partimiz çatısı altında ülkemize ve ilçemize hizmet edeceğiz" dedi.

 

AK PARTİ'YE GÜÇ KATACAĞIZ

Sason'un Yücebağ Belde Belediye Başkanı Atilla Çetinkaya ise, 16 Nisan referandumunda AK Parti'ye katılacaklarını açıkladıklarını hatırlattı. Kayapınar Belde Belediye Başkanı İsmail Koruyan da, AK Parti'ye katılmanın heyecanını yaşadığını ifade ederek, “Günlerdir partiye katılmanın hazırlığı içerisindeydik. Bize kapılarını açan AK Parti'ye güç katacağız" diye konuştu.

 
 
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
Tüm Hakları Saklıdır © 2010 Kayseri News | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0352 231 31 39