• BIST 9079.97
  • Altın 2323.777
  • Dolar 32.352
  • Euro 34.9268
  • Kayseri 8 °C
  • Ankara 13 °C
  • İstanbul 14 °C

5. EBİÇ BUĞDAY VE SU FESTİVALİ'NE BÜYÜK İLGİ

5. EBİÇ BUĞDAY VE SU FESTİVALİ'NE BÜYÜK İLGİ
Bu yıl 5.'si gerçekleştirilen Ebiç Buğday ve Su Festivali yoğun bir katılımlı yapıldı.

Gerçekleşen festivale, Ak Parti Kayseri Milletvekilleri Mehmet Özhaseki, Hava Talay Çalış, Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, Necmettin Nursaçan, Ak Parti İl Başkanı Hüseyin Cahit Özden, Ak Parti Melikgazi İlçe Başkanı Sami Kadıoğlu, Ak Parti Kocasinan İlçe Başkanı Muammer Kılıç, Ak Parti Özvatan İlçe Başkanı Nasip Aksoy, Ak Parti Felahiye, İlçe Başkanı Musa Zafer Kingir, Kayseri Şeker Fabrikası Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Akay, Felahiye Belediye Başkanı Vural Çoşkun, Akkışla Belediye Başkanı Ali Ergül, Kredi Kooperatif Birlik Başkanı Mustafa Alan, Kocasinan İlçe Muhtarları ve çok sayıda vatandaş katıldı.
5. Ebiç Buğday ve Su Festivali Necmettin Nursaçan Hoca’nın Kur'an tilaveti ile başladı. Kur’an tilavetinin ardından konuşma yapan Kayseri Milletvekili Mehmet Özhaseki, 5. gerçekleşen Buğday ve Su Festivalinin hayırlara vesile olmasının diledi. Özhaseki ‘‘Başta festivali gerçekleştiren Sinan Burhan kardeşime teşekkür ediyorum. Kendisiyle Ankara’da sık sık bir araya geldiğimiz zaman Ebiç’ten bahseder. Buranın gelişmesi için, yatırım alması için büyük çaba sarf eder. Ahde vefalı bir kardeşimiz. Festivalde emeği geçenlere ve bizleri yoğun bir ilgiyle karşılayan tüm hemşehrilerime teşekkürler ediyor, bayramınızı kutluyorum.’’ diye konuştu.

20150720aw480459_01.jpg
Ebiç Platfromu Başkanı Sinan Burhan ise, "Bizim Ebiç’e borcumuz var. Havasını soluyoruz. Suyunu içiyoruz. Yolunda yürüyoruz. Bu festivalle de Ebiç’e borcumuzu ödemiş oluyoruz. Köy konağı ve yolların genişletmesi gibi de belirli taleplerimiz var. Bunlar içinde Başkanımız Ahmet Çolakbayrakdar Bey’e bilgi ilettik. Bunlarda inşallah gerçekleşecek.’’ dedi.
Yapılan konuşmaların ardından, Aşık Gülabi, Aşık Zeki Erdali, Şeyda Erdal ve Aşık İsmail Aladağlı konser verdi.
Program sonrası ise festivale katılım gösteren vatandaşlara pilav ve ayran ikramında bulunuldu.

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
Tüm Hakları Saklıdır © 2010 Kayseri News | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0352 231 31 39