• BIST 9061.94
  • Altın 2298.879
  • Dolar 32.3126
  • Euro 35.0755
  • Kayseri 21 °C
  • Ankara 22 °C
  • İstanbul 19 °C

ABD ahlaksızlık pompalıyor

ABD ahlaksızlık pompalıyor
Lezbiyenlik, biseksüellik ve eşcinsellik gibi ahlaksızlıkların yaygın olduğu Amerika, şimdi de bu tür ahlaksızlıkların diğer ülkelere sıçraması için çabalıyor. Bu amaç doğrultusunda yabancı ülkelerdeki ABD kuruluşlarına yaptığı yardımı, “insan hakları ihl
ABD Başkanı Barack Obama konuyla ilgili olarak yaptığı açıklamada, “Lezbiyen, eşcinsel, biseksüel ve cinsiyet değiştiren kişilere karşı ayrımcılığa son verme mücadelesi zorlu bir küresel iştir” dedi.

‘CİNSEL SAPMALAR TEDAVİ EDİLMELİ'

Vakıf Gureba Hastanesi Psikiyatri Klinik Şefi Prof. Dr. Sefa Saygılı, lezbiyenlik, biseksüellik ve eşcinsellik gibi cinsel sapmaların bir ülke tarafından bu şekilde desteklenmesinin doğru olmadığını söyledi. Bu tür hastalıkların aile hayatını bozma ve bulaşıcı hastalıkların yayılmasında etkisi olduğunu ifade eden Prof. Dr. Saygılı, cinsel sapmaları desteklemek yerine sapmış bu kişilerin tedavi edilmesi gerektiğini vurguladı.

‘CİNSEL KİMLİK BOZUKLUĞU OLAN EŞCİNSELLER HASTADIR!'

NPİSTANBUL Hastanesi Yönetim Kurulu Başkanı Prof. Dr. Nevzat Tarhan, popüler kültürün dünya üzerinde cinsel kimliğin değiştirilmesi ile ilgili yürüttüğü bir proje olduğunu söyledi. Amerika'nın da bu projeyle hareket ettiğini ifade eden Tarhan, bu durumun onaylanmaması ve mücadele edilmesi gerektiğini belirtti. Tarhan sözlerinin devamında, cinsel kimlik bozukluğu olan eşcinsellerin hasta olduğu anlayışının bütün dünyada kabul gördüğünü anlattı. Tarhan, ilahi kaynaklarda da eşcinsellik gibi ahlaksız akımların tamamen yasaklandığını kaldetti.

‘AMERİKA, İŞKENCEDEN GEÇİRDİĞİ İNSANLARININ HAKLARIYLA İLGİLENSİN!'

İnsan Hakları ve Mazlumlar İçin Dayanışma Derneği (Mazlum-Der) Genel Başkanı Ahmet Faruk Ünsal, Amerika'nın, insan hakları ihlallerine katkıda bulunmak istiyorsa, eşcinsellik gibi konularla ilgilenmek yerine, Afganistan ve Guantanamo'da işkenceden geçirdiği insanlarının yaşam haklarıyla ilgilenmesi gerektiğini söyledi. Ünsal sözlerinin devamında, Amerika'nın bu çalışmalarla, kendi dünyalarının değerlerine göre hareket ettiğini belirtti.
habervaktim
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
Tüm Hakları Saklıdır © 2010 Kayseri News | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0352 231 31 39