• BIST 8718.11
  • Altın 2240.946
  • Dolar 32.3295
  • Euro 35.1655
  • Kayseri 3 °C
  • Ankara 2 °C
  • İstanbul 7 °C

ABDULKADİR PASLIOĞLU: KARA PROPAGANDA

ABDULKADİR PASLIOĞLU: KARA PROPAGANDA
Sitemizin yazarı Abdulkadir Paslıoğlu, Cemaatin Kayseri'de ki Kara Propagandasını yazdı...

KARA PROPAGANDA

Bugün öğrendiğim bir haberle adeta ne kadar zorlu bir süreçte olduğumuzu tekrar tekrar hatırladım. 
Malum sizler de artık  ''Hükümet - Cemaat geriliminden bıktık'' demekle haklısınız ama durum gittikçe vahim bir hal alıyor. Bunun son örneği ise, Cemaat abilerinin ve ablarının hedefinde Başkan Özhaseki'nin olmasıdır.


''ÖZHASEKİ, ABİ VE ABLALARIN HEDEFİNDE''


Bugün Kayseri Gündem Gazetesinin internet sitesinde aynen böyle yazıyordu. 

Bilmeyenler için şunu söyleyeyim. Cemaat dershanelerinde, okullarında bulunan hocaların geneli başka şehirlerden tayin sistemi ile gelirler. Yani, Kayseri'de ki cemaat dershanesinde veya okulunda görevli hocalar ya Sivaslı'dır ya Yozgatlı yada başka bir şehirden Kayseri'ye gelmiştir.

Şunu belirtmekte fayda var.  Lise son sınıfta iken bende Serhat Dershanesine yani cemaat dershanesi gittim.

Orada  bazen hocalarla ve müdür ile Kayseri hakkında konuşurduk. Ben Kayserili olduğum için arada sıra da  hocalara ve müdüre ''Kayseri nasıl bir şehir hocam, gelişmiş mi'' diye sorar vaktimiz olduğu kadar konuşurduk. 

Hocalardan ve müdürden aldığımız cevaplar hep olumlu olurdu. ''KAYSERİ GERÇEKTEN GELİŞMİŞ VE GÜZEL BİR ŞEHİR'', ''ADAM ( Mehmet Özhaseki)TRAMVAYI YAPMIŞ, KAYSERİ'DE ULAŞIM SORUNUNU ÇÖZMÜŞ'', ''KOSKOCA STAD YAPMIŞ'', ''ŞEHİR ÇOK DÜZGÜN ÇARPIK KENTLEŞME HİÇ YOK'' hocalardan aldığımız ve benim hatırladığım cevaplardan bazılarıydı.

Velhasıl kelam Başkan Özhaseki'yi her zaman överler ve bu hizmeti getirenlere duacı olduklarını söylerlerdi. 

Bunu söyleyen hocalar şimdiler de ise Kayseri'de cemaat okulunda veya dershanesinde öğrencisi bulunan velilere ''Özhaseki şımardı'', '' Özhasekiye oy verme, MHP’ye oy ver'' nidalarında bulunuyorlar. Yani diğer ifadeyle resmen kara bir propaganda yürütüyorlar. 

Durun daha bitmedi...

Cemaat abileri ve ablaları, Velilere ''Sizin üzerinizde emeğimiz var. Çocuğunun okumasında yardımcı olduk'' diyerekte bu kara propagandalarını duygu sömürüsüyle süslüyorlar.

VELİLER TEDİRGİN

Hal böyle olunca öğrenci velileri de tedirgin oluyorlar ve  hocalara ve müdürlere aksi bir şey söyledikleri zaman çocuklarının yıpranacağını ve bu kara propaganda ya alet olacağının vahim durumu içerisindeler.


Buradan Cemaat mensupları abilere, ablalara, hocalara sesleniyorum.


Eğer birazcık vicdanınız varsa bu kara propagandayı sürdürmezsiniz. Çok değil daha 2 sene öncesine kadar yere göğe sıgdıramadığınız Başkan Özhaseki'yi neden bir anda karşınıza aldınız. Neden bu kara propagandızda daha hayatının ilk çağlarında olan ögrencileri kullanıyorsunuz. Neden tek derdi çocuğunu okutup, yetiştirmek olan veliye tehdit vari sözlerde bulunuyorsunuz.

El İnsaf El Vicdan. 

 

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
Tüm Hakları Saklıdır © 2010 Kayseri News | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0352 231 31 39