• BIST 9079.97
  • Altın 2324.233
  • Dolar 32.3553
  • Euro 34.9392
  • Kayseri 7 °C
  • Ankara 12 °C
  • İstanbul 13 °C

ABDULLAH GÜL ÖZHASEKİ KAYSERİNİN GURURU BÜYÜK HİZMETLER YAPTI

ABDULLAH GÜL ÖZHASEKİ KAYSERİNİN GURURU BÜYÜK HİZMETLER YAPTI
"KAYSERİ ÖRNEK BİR ŞEHİR"

h2-045.jpg

Cumhurbaşkanlığını devrettikten sonra ilk kez memleketi Kayseri'ye gelen 11. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, Erkilet Havaalanı'nda karşılandıktan sonra ilk ziyaretini Büyükşehir Belediyesi'ne yaptı. Memleketinde olmaktan duyduğu memnuniyeti dile getiren ve hemşehrilerine vefalarından dolayı teşekkür eden Gül, Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Özhaseki'nin Kayseri'ye çok büyük tesisler kazandırdığını ve Kayseri'nin örnek bir şehir olduğunu söyledi. 
11. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, üç günlük Kayseri programının birinci gününde ilk ziyaretini Kayseri Büyükşehir Belediyesi'ne yaptı. Büyükşehir Belediyesi hizmet binası önünde karşılanan Abdullah Gül, başkanlık makamında basın mensuplarına açıklamalarda bulundu. Doğup büyüdüğü memleketinde olmaktan duyduğu memnuniyeti dile getiren Gül, "Tüm hemşehrilerime beni sıcak bir şekilde bağırlarına bastıkları için çok teşekkür ediyorum" dedi.
Siyasi hayatına Kayseri'de başladığını ve beş dönem Kayseri'yi şerefle temsil ettiğini ifade eden 11. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, "Cumhurbaşkanlığı gibi şerefli bir görevi taşıdıysam hemşehrilerimin bana bu yolu açması sayesindedir. Cumhurbaşkanlığını 40 yıllık çok değerli arkadaşım Recep Tayyip Erdoğan'a devretmekten ne kadar büyük mutluluk duyduğumu devir teslimde gösterdim. Bu bayrağı çok daha ileriye taşıyacaktır. Aynı şekilde hükümet de Sayın Ahmet Davutoğlu başkanlığında güçlü bir şekilde görevine devam ediyor" diye konuştu. Kayseri'yi sadece Türkiye siyasetinde değil dünyada temsil ettiğini de belirten Abdullah Gül, bundan sonra memleketin birlik bütünlük içinde büyümesi için elinden gelen her türlü desteği vereceğini söyledi.
"KAYSERİ ÖRNEK BİR ŞEHİR"
Kayseri'nin büyük bir metropol olduğunu ve örnek bir şehir haline geldiğini de dile getiren Abdullah Gül, hemşehrileriyle de her zaman gurur duyduğunu vurguladı. Vatan millet meselesinde hemşehrilerinin her zaman destek verdiklerini dile getiren Gül, hemşehrilerine gösterdikleri vefa, şükran ve muhabbetten dolayı teşekkür etti.
"BAŞKAN ÖZHASEKİ KAYSERİ'YE BÜYÜK TESİSLER KAZANDIRDI"
11. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'ün Büyükşehir Belediyesi ziyaretinde, bir de sürpriz protokol imzalandı. Abdullah Gül Üniversitesi Destekleme Vakfı Başkanı Mustafa Çıkrıkçıoğlu, Kayserili iş adamları Fatih Karamancı ve Ali Kibar'ın Erciyes'te aldıkları arsa ve hazırladıkları projeyi vakıflarına bağışladıklarını açıkladı. Konuyla ilgili hazırlanan protokolü 11. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül ve Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Özhaseki de imzaladı. Protokolü imzaladıktan sonra Erciyes'e dünya çapında kış turizm merkezi yapılmasının Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Özhaseki sayesinde olduğunu vurgulayan Abdullah Gül, Başkan Özhaseki'nin Kayseri'ye çok büyük tesisler kazandırdığını kaydetti.

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
Tüm Hakları Saklıdır © 2010 Kayseri News | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0352 231 31 39