• BIST 9117.17
  • Altın 2325.622
  • Dolar 32.3666
  • Euro 35.0423
  • Kayseri 14 °C
  • Ankara 20 °C
  • İstanbul 20 °C

Abdullah Gül'ün Danışmanı Ahmet Sever: Dava filan kalmadı

Abdullah Gül'ün Danışmanı Ahmet Sever: Dava filan kalmadı
Abdullah Gül'ün 12 yıl danışmanlığını yapan Ahmet Sever, "Dava filan kalmadı. Neyin davası? Menfaat, çıkar davası" dedi.

SONDAKİKA HABERLER AN BE AN KAYSERİNEWS.COM GOOGLE'DEN TAKİP EDEBİLİRSİNİZ..........

www.kayserinews.com....kayserinin en güncel haber sitesi mutlaka tıklayın facebook sayfamız ve twitter sayfamız'dan takip edebilirsiniz.

Kayserinews.com@Kayserinewscomtwittersayfamıztakip edebilirsinizTIKLAYIN,BEĞENİ,YAPIN-FACEBOOK-SAYFASI-HABER-TAKİP-SİSTEMİ .https://www.facebook.com/kayserinewscom-261415263889283/?fref=ts

 

 

Gazetecilik deneyimini Doğan Medya'da yaşayan, sonra da 12 yıl boyunca Gül'ün danışmanlığını yapanAhmet Sever Cumhuriyet'ten Selin Ongun'a konuştu. Gül'ün danışmanlığını yaptığı dönemde de şimdi olduğu gibi başta Erdoğan'ı ve AK Parti'yi sert sözlerle eleştiren Sever bugünkü röportajında AK Parti'nin davasını 'menfaat davası' olarak niteledi.

'AK PARTİ'NİN YÜZDE 76'SI GÜL'Ü İSTEDİ, YÜZDE 1 DAVUTOĞLU DEDİ'
İşte röportajdan bazı bölümler:

(Temayül yoklamalarında) Abdullah Gül'e çıkan destek yüzde 76'ydı. Ahmet Davutoğlu'na çıkan destek de yüzde bir civarındaydı. Arada korkunç bir uçurum var. İşin tuhaf tarafı da orada. Tabanın görüşü bizim için çok önemli, deyip tabanın görüşünü dikkate almadan bildiğini okumak ancak bu kadar olur.

'ERDOĞAN ÜLKEYİ DEPRESYONA SOKTU'
Sadece dünyayla kavgalı değil, kendi içinde de kavgalı bir Türkiye…

Kesinlikle öyle. Kendi içinde herkesi kucaklayan, iç barışı sağlayan, içeride güçlü olan Türkiye zaten o gücü dışarıya yansıtıyordu. Bugün maalesef Türkiye'nin yarısı kendisini, kendi ülkesine yabancı hissetmeye başladı. İktidar, özellikle Kürtlerin, liberallerin, laiklerin ülkelerine olan aidiyet duygusunu yok ediyor. Bu, insanları kendi ülkelerine karşı yabancılaştırıyor. Belki de meselenin en vahim ve tehlikeli kısmı bu. Cumhurbaşkanı Erdoğan, Türkiye'nin yarısını depresyona soktu.

AK PARTİ'NİN DAVASI MENFAAT DAVASI
AK Parti'nin dava temasına nasıl bir parantez açarsınız

Dava filan kalmadı. Neyin davası? Menfaat, çıkar davası.

YÜZDE YÜZ BİAT İSTİYOR
Cumhurbaşkanı yüzde yüz biat istiyor. Yüzde 99 biat yetmiyor. Dediklerinin yüzde 99'unu yapıp birini yapmazsanız bitiyorsunuz gözünde. Davutoğlu bu süreçte pek çok sınavdan geçti ve aslında hepsini kabullendi. MKYK ve Bakanlar Kurulu oluşturulurken, neredeyse tamamını Cumhurbaşkanıbelirledi. Dolayısıyla bunları içine sindirip bugün olanlara şaşırması tuhaf.

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
Tüm Hakları Saklıdır © 2010 Kayseri News | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0352 231 31 39