• BIST 9079.97
  • Altın 2318.134
  • Dolar 32.3415
  • Euro 34.9033
  • Kayseri 11 °C
  • Ankara 13 °C
  • İstanbul 15 °C

Abramoviç Türk garsona 2 bin lira bahşiş verdi

Abramoviç Türk garsona 2 bin lira bahşiş  verdi
Abramoviç'in bahşiş verdiği garson konuştu

Rus milyarder Roman Abramoviç’in teknesini iskeleye bağlayarak 2 bin lira bahşiş alan restoranın garsonu İHA’ya konuştu. Marmaris’e 50 kilometre mesafedeki Selimiye Delikyol koyunda bir restoranda garson olarak çalışan 25 yaşındaki Selçuk Günay yaptığı açıklamada, tuttuğu takımın başkanının çalıştığı restorana gelmesinin kendisini çok heyecanlandırdığını söyledi. Günay açıklamasında şunları söyledi:
“Abramoviç her yıl yatıyla Hisarönü Körfezi’ne geldiğinde bu koya uğrar. Karada gezdikten sonra botuyla yatına buradan gidiyor. İskeleye yanaştığında babamla birlikte botun ipini tuttuk, bize 2 bin lira bahşiş verdi. İlk geldiğinde Abromoviç olduğunu geç anladık. Kafasında kask ve gözlük taktığı için fark edemedik. Çok mütevazi bir insan. Gülümseyerek bizim elimizi sıktı. Çok zengin bir iş adamı ama normal bir insan gibi davranıyor. Garson olarak çalıştığım için bana verdiği bahşiş çok büyük rakam. Aldığım bahşiş maaşımla birlikte denk gelince çok mutlu oldum."

“CHELSEA TARAFTARIYIM”
Selçuk Günay, Chelsea takımını tuttuğunu belirterek, "Chelsea taraftarı olarak medyadan Abramoviç’i takip ediyorum. Taraftarı olduğum bir takımın sahibini karşımda görünce çok şaşırdım. Benim amacım bir fotoğraf çektirmekti kendisiyle ama onun Abramoviç olduğunu geç anladım.Bu yüzden fotoğraf çektirme şansını kaçırdım. İnsan dünyanın en zengin adamından bahşiş alınca çok mutlu oluyor" dedi.
Öte yandan, restoranda aşçı olarak çalışan Mehmet Günay, aynı restoranda garson olarak çalışan oğlunun ünlü birisinden bahşiş almasının kendisini duygulandırdığını ifade etti. Günay, “Restorana bisikletle geldiğinde kask ve gözlük olduğu için tanıyamadık. İskeleyi kullanmak için izin istediler bizde memnuniyetle diyerek botun yanaşmasına izin verdik. Daha sonra oğlumla ikimiz iskeleye giderek botun ipini tutarak iskeleye bağladık. Oğluma danışmanları 2 bin lira bahşiş verdi. Dünyanın en zengin adamı ve Chelsea takımının başkanından bahşiş almak insanı duygulandırıyor” diye konuştu.
Ege tatilini Marmaris kıyılarında, mega yatı Eclipse'le sürdüren Rus milyarder Roman Abramoviç, mavi tur gezisine Yunan adalarında devam ediyor.

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
Tüm Hakları Saklıdır © 2010 Kayseri News | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0352 231 31 39