• BIST 8745.38
  • Altın 2240.79
  • Dolar 32.3336
  • Euro 35.1653
  • Kayseri 6 °C
  • Ankara 5 °C
  • İstanbul 10 °C

ACI ŞEKER!

ACI ŞEKER!
İnsan biraz utanır, haya eder ama kime diyorsunuz, havanda su dövmekten başka ne yapıyoruz ki.

kayseri38-095.gif

Geçenlerde Şeker isimli yazdığım köşe yazısından dolayı bir hayli arayan, soran hatta bu yazıyı kim yazdırdı diyen bile oldu. 
Ben daha kalemimi satmadım dedim. 
Beni başkaları ile karıştırmayın dedim.
Yazıyı nerenizle okuyorsunuz dedim.
Şeker başlığında yazdığım köşe yazımı yağ yakma gibi anlayan da yağ yakan da şerefsizdir. Alçaktır, haindir.
Bu böyle biline.
Bahsettiğim iki konu var orada birincisi; üst akıl çiftçi ve yakınlarına diyor ki, siz, birbirinizi yiyin. O başkan iyi bu başkan iyi deyin yani kayıkçı kavgasına devam edin ki, bizde yukarılarda yani mecliste nişasta bazlı Şeker´i meclisten geçirmeye çalışalım. Siz Konya Şekeri, Kayseri Şekeri, Türk Şekeri konuşurken biz sesiz sedasız sizin ekeceğiniz şeker pancarını yarı yarıya düşürelim. Nişasta bazlı şeker ile hem yatırımcıyı ve çiftçiyi öldürelim, hem de çocuklarınızı zehirleyelim ve sizden daha fazla para kazanalım sizde kavganıza birbirinize düşmeye devam edin diyor.
Bizde buna ayak uyduruyoruz.
Görünen bu.
Anlaşılan o ki bizler hala birbirimize düşmeye devam ettiğimiz müddetçe üst akılın aklı oyunları sayesinde şeker pancarı ekimine kotalar gelmeye Türk çiftçisi küçülmeye devam edecek. Benim değinmek istediğim birincisi bu.
İkinci konu; NBŞ Nişasta bazı şeker ile genlerimizle oynayacaklar, çocuklarımızın geleceği ile oynayacaklar, sağlıksız toplum yetiştirmemizi sağlayacaklar. Kıç kadar İsrail devletinde NBŞ yasak bizim ülkemizde serbest olsun öyle mi?
Türkiye´deki ithalatçılardan örnek verdim. Küresel sermaye bizim çiftçimizi bitirmek için projeler üretirken biz birbirimizin ayağını kaydırma projeleri üretiyoruz.
Niye?
Kaprisimizden.
Benlik duygusundan.
Hırstan.
Çiftçiyi düşünen kim?
Sen, ben, bizim oğlan mı?
Teşekküre arayanlardan da eleştirenlerden de Allah razı olsun. Benim fıtratım bu; Yüce Allah Kur´an-ı Kerim´de “Doğru bildiğiniz ve hak saydığınız şeyleri anlatmakla emir olundunuz´´ diyor. Bizde onu yapıyoruz.
Ben Kayseri´deki seksen bin çiftçinin hakkı adına yazdım. Yazdıklarımdan da hiçbir zaman çekinmedim. Yazı yazarken de işimi yaparken de kimseden ne icazet ne de emir aldım. Siz beni başkaları ile karıştırmayın. 
Kimseye hayatta eyvallahım olmadı.
Beni bilenler bilir.
Aksini iddia edenler gibi beş senede bir sıfır araba alamadım. Helalinden kazananlar zaten alamazlardı benim mesleğimde. Benim mesleğim onurlu insanların, gururlu insanların, şerefli insanların yaptığı bir meslekti. Benim üstadlarım utanmasını, oturmasını, kalkmasını bilirdi. 
Kimseye çamur atmazdı.
1990 Model yerli bir arabam var. Her sene verdiğim gelir beyanım var. Elhamdülillah Tape kayıtlarım yok, kimseden para dilenmedim, kimseden borç para almadım, kalemini, kitabımı, dergimi, şahsiyetimi satmadım. 
Siz mi?
Doğru sizde haklısınız, piyasa böyle insanlarla dolu mirimmmm. 
Sizin gibi kutu işi ile uğraşmadım, telefonlarda para dilenmedim, araba istemedim, hangi köşeyi ne zaman yazacağıma sadece ve sadece ben karar verdim.
Acı zulüm hayatın tüm tatlarını tattım. Yoksulluk, gariplik, parasızlık çektim. Ama ‘´rızkımı veren hüdadır´´ dedim. 
Kula minnet eylemedim. 
Ismarlama köşe yazmadım. 
Para ile köşe kapmaca oynamadım. Oynayanları seyrettim. Kim yazarsa yazsın yazıları kıçından anlamadım. Alışık olduğunuz türden değilim ben.
Bu arada sosyal medyadan yazıyı kaldırmak için arayanlar tek tek değil hepiniz gelin. Benim sizin gibi gelecek kaygım yok. Geleceği tayin eden yüce yaratıcıdan başkada kimsem yok. 
Korkum yok. 
Elinizden geleni ardınıza koymayın.
Güneşi balçıkla sıvayamazsınız.
Yarında FETÖ yapılanmasını anlatacağım.
Kalın Sağlıcakla.

NECMETTİN ÇUHADAROĞLU BÜYÜK KAYSERİ KÖŞE YAZISI

Etiketler:
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
Tüm Hakları Saklıdır © 2010 Kayseri News | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0352 231 31 39