• BIST 8718.11
  • Altın 2244.782
  • Dolar 32.3318
  • Euro 35.1637
  • Kayseri 7 °C
  • Ankara 3 °C
  • İstanbul 8 °C

Açılış konuşmasını yapan KGK Başkanı Merve Sarıoğlu:

Açılış konuşmasını yapan KGK Başkanı Merve Sarıoğlu:
Kayseri Ticaret Odası kadın girişimcilere Business Card dağıttı.

Kart tanıtım toplantısında konuşan Ticaret Odası Başkanı Mahmut Hiçyılmaz, “Türkiye’deki odalar içerisinde kadın girişimcilerimize bütçe ayıran ilk ve tek odayız” dedi.


Kentte bir restoranda gerçekleştirilen kart dağıtım toplantısına Ticaret Odası Başkanı Mahmut Hiçyılmaz, KTO Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Celal Hasnalçacı, Kadın Girişimciler Kurulu Başkanı Merve Sarıoğlu ve çok sayıda kurul üyesi katıldı.


 

Açılış konuşmasını yapan KGK Başkanı Merve Sarıoğlu, Kayseri Ticaret Odası yönetimine, kadın girişimcilere sağladıkları desteklerden dolayı teşekkür etti.

 

Oda olarak, kadınların iş dünyasında yer almaları için gerekli faaliyetlerde bulunduklarını ifade eden KTO Başkanı Mahmut Hiçyılmaz da, “Yönetime geldikten sonra, kadınlarımızı ön plana çıkarmak, kendi işlerini kendilerinin yapmasını sağlamak ve girişimci olmaları konusunda elimizden gelen tüm gayreti gösterdik. Hükumetimizin de verdiği destekleri sizlere aktarma konusunda gayret gösterdik” diye konuştu.


 

Türkiye’deki odalar içerisinde kadın girişimcilerimize bütçe ayıran ilk ve tek oda olduklarına dikkat çeken Başkan Hiçyılmaz, “Kayseri Ticaret Odası olarak kadın girişimcilerimizin daha başarılı olması ve iş hayatında daha çok yer almalarını arzu ediyoruz ve yönetim olarak da zaten başından beri bu desteğimizi vermeye çalışıyoruz. Bir ülke ne kadar çok sayıda girişimcisi varsa, o kadar zengin demektir. Girişimcilerimizin içinde sadece erkekler değil, kadınlarımızın da olması gerektiğini düşünüyoruz. Nüfus olarak da yarı yarıyayız. Dolayısıyla kadınlarımızın da iş dünyasında olmaları gerekir. Türkiye’de iş dünyasının, kadın erkek fark etmeksizin, kadınların da kendi işlerinde istihdam noktasında bir gayret var. Ancak böyle olunca hedeflerimize varacağız. Çünkü sadece ekonomik manada değil, sosyal manada da gelişmemizin yegane unsuru kadınlarımızın başarılı olmalarıdır” ifadelerini kullandı.

 

 

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
Tüm Hakları Saklıdır © 2010 Kayseri News | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0352 231 31 39