• BIST 8988.6
  • Altın 2299.076
  • Dolar 32.3237
  • Euro 35.0632
  • Kayseri 20 °C
  • Ankara 20 °C
  • İstanbul 22 °C

ACUN'DAN BOMBA AÇIKLAMALAR

ACUN'DAN BOMBA AÇIKLAMALAR
Acun Ilıcalı şöhretin sefası kadar cefasının da farkında. Ünlü televizyoncu, “Kötü niyetli insanlar beni karalarken, onların düştüğü durumu görün-ce ekstra motive oluyorum. Acun diyorum, başarınla bu insanları ezmelisin. Başarımla o insanları rahatsız ett
Şöhreti yakalayan, parayı bulan erkek ne yapar? “Allah’ın emri”ymiş gibi ilk iş olarak eşini boşar. Çünkü yeni dünyasında, yeni bir aşk ve yeni bir ben lazımdır ona... Acun Ilıcalı eşini boşamadı, aksine “sevgili yaptı kendine” diyerek eşi boşamaya kalktı onu...
Ancak boşanmadılar, uzlaştılar...
Peki ‘sevgili’ Şeyma Subaşı ne oldu?
‘Kamu yararı’ yok bunda, ama ‘kamu merakı’ adına sordum bunları Acun’a...
“Abi ne olur, konuşmak istemiyorum bunları” deyince kapattık o konuyu orada.
Ama Acun’un iki evlilik yaptığını, büyük kızının ilk evliliğinden, diğer ikisininse ikinci evliliğinden olduğunu öğrendim bu arada.
Gelelim, Ilıcalı’yla ilgili diğer konulara...

‘Var mısın Yok musun?’daki ‘Dişi Acun’u(!) (Asuman Krause) nasıl buldun?
Gayet sempatik, cana yakın bir sunucu Asuman, ama ‘Var mısın Yok musun?’daki Asuman dediğin zaman, yetenekli bir sağ açıktan stoper yapmak gibi bir durum sözkonusu orada. Futbol diliyle konuşacağım, o pozisyonda oynamaya alışık değil. Alışabilir mi? Olabilir. ‘Var mısın Yok musun?’da sunucu profili dediğiniz zaman akla Asuman gelmiyor. Yoksa Asuman, neşeli, canlı ve gayet iyi bir sunucu.

Ama Wipeout tarzı yarışmalar için...
Aynen. Asuman Krause’nin ‘Var mısın Yok musun?’u sunması açıkçası Kenan Işık’ın ‘Çarkıfelek’i sunması gibi olmuş.

“Sergen o koltuğa hak ederek oturdu”
Endemol ve FOX’un ‘Var mısın Yok musun?’da Asuman Krause’yle yaptığı yanlışı sen de Ali Taran’ın yerine aldığın Sergen Yalçın’la yapmadın mı? Sergen, zeki, esprili, dobra biri, ama ne Ali Taran gibi kreatif, show business’i bilen biri ne de yetenek avcısı olabilecek biri.
Aynı görüşte değilim seninle...

Niye?
Sergen Yalçın’ın, Türkiye’nin gelmiş geçmiş en yetenekli sadece futbolcu da demeyelim, sporcularından biri olarak o koltukta oturmaya her zaman hakkı var. Bu bir yetenek yarışması, unutmayalım ki en az yüzde 25’i sporla ilgili yetenek.

Para hayatında neleri değiştirdi?
Para, yaşama şartlarımı değiştirmekle birlikte, 10 yıl öncesiyle mukayese edersek hemen hemen bir şey değiştirmedi. Aynı yerlerde yemek yiyorum. Arkadaşlarımın birçoğuyla aynı işyerinde çalışıyorum. Eskiden de en büyük keyfim playstation’dı, şimdi de...

AF plakalı dört spor otomobilin, Miami’de yazlığın, havaalanında özel uçağın var.
Muhabir dönemimde de bütün paramla bir spor otomobil almıştım.

Bir tane ama...
Tamam, ama iki ya da dört otomobil olduğunda bir şey fark etmiyor Ali Abi...

“Özel uçağı rahat etmek için aldım”
Haklısın, ikisini aynı anda sürememek gibi ciddi bir sorunla karşı karşıya kalır insan.
Araba alayım da millete hava atayım derdinde değilim. Araba kullanmayı çok seviyorum. Para kazandığım zaman da sevdiğim arabayı kullanmak istiyorum. Uçak olayına gelince de uçağı haftada 2-3 gün işadamlarına kiralayıp gelir elde ediyorum. Ayrıca rahat edeceğim seyahat olanağı sağlıyor bana. Öbür türlü canın sıkkın olsa bile insanlara neşeli görünmen lazım. İnsanları kırmayayım diye bu kez iki saatlik uçak yolculuğu iki saatlik canlı yayına dönüyor adeta. Bu da belli bir yorgunluk yapıyor bende.

Kaç aydır uçağın var?
Dört aydır.


“VAKIF KURUP, iŞiTME ENGELLi MiNiKLERE DESTEK OLACAĞIM”
İrili ufaklı hayır işlerine imza attın, ama kendi adına üstlendiğin bir sosyal sorumluluk projesi yok. Vaktin mi yok, niyetin mi?
Abim, kulak burun boğaz uzmanı. Dört yıl önce işitme engelli miniklerin okul öncesinde eğitim almadıkları için ilkokulda dersleri kaçırdıklarını, sonra da bir daha eğitime yaklaşmadıklarını anlattı. O çocuklar için iki okul yaptırdım. Yakında işitme engelli minikleri desteklemek üzere bir vakıf kuracağız.

Takip ettiğin köşe yazarları kimler?
Hıncal Uluç’u, Ahmet Hakan’ı, Rıdvan Dilmen’i spor yazdığında Şansal Abi’yi (Büyüka) okurum. Ayşe Arman’ı beğeniyorum. Tele-vizyon sektöründe de seni mutlaka okuyorum. Hiçbir yazını kaçır-madım diyebilirim. Bana yönelik eleştirilerini de dikkate alıyorum.



“ZİRVEDEYİM, SALDIRIYA UĞRAMAM NORMAL”
“Başbakan’ın annesi öldüğünde yayın yapmadı, ama Van depreminden sonra yayın yaptı” eleştirileri için ne diyeceksin?
Başbakanımızın annesi vefat ettiği zaman yayın yaptım, Van depreminden sonra yayın yapmayan sadece bendim. Buna rağmen maalesef sosyal medyadaki art niyetliler, yapmadığım yapmış, yaptığımıysa yapmamış gibi saptırdı.
Popüler olduğunuz zaman alışmanız gerekiyor bunlara. Şöhretin sefasını yaşıyorsan, bunu bir cefası da var. Bu tür saldırılara uğrayacaksın. İnsanlar seni karalamaya çalışacak, iftira atacak, kampanyalar olacak.
Acun şükret diyorum. İşlerin başarılı, zirvedesin. Bu yüzden tabii ki saldırıya uğrayacaksın. Toplumda hasta ruhlu, kötü niyetli insanlar da var. Şöhretin bedeli de bu. Hem şöhret olayım, hem bana kimse saldırmasın, karışmasın olmuyor tabii ki.
Kötü niyetli insanlar beni karalarken, onların düştüğü durumu görerek ekstra motive oluyorum. Acun diyorum, başarınla bu insanları ezmelisin. Başarımla o insanları rahatsız ettiğimi görebiliyorum.


“SON KARAR BENiMDiR”
Acun Ilıcalı’nın sıkışınca fikrine başvurduğu bir ‘akil adam’ı var mı?
Var; çocukluk arkadaşım Esat Yontunç. Acun Medya’da da beraberiz. 5-6 kişilik bir grubum da var fikirlerini aldığım. İnsanları dinlerim, ama nihai karar benimdir.

‘Acun Firarda’ döneminde söylediklerinden ve bugün karşımızda duran tablodan iyi bir koca olamadığın belli, peki iyi bir baba olabildin mi?
Hayatının yüzde 90’ı iş olan bir insanım. Kalan yüzde 10’dan da çocuklarıma ne verebiliyorsam, vermeye çalışıyorum. Tabii az gözüktüğüm için de değerim daha yüksek!

Başarısının sırrı nedir Acun’un?
İyi niyetli olmak. İyi niyetli insanlarla çalışmak. Kötülerden uzak kalmak. Kötülerin kinini onlara karşı motivasyon olarak kullanabilmek.


ACUN’UN ‘EN’LERi
Renk?: Mavi
Takım?: Fenerbahçe
Lider?: Atatürk
Şehir?: İstanbul
Tatil yeri?: Miami
Yemek?: Suşi
İçeCek?: Coca Cola
Yazar?: Hıncal Uluç
Film?: Pulp Fiction/ Ucuz Roman 1994
Şarkı?: ‘Only God Can Judge Me’ 2pac

ALİ EYÜBOĞLU İLE CADDE SOHBETLERi
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
Tüm Hakları Saklıdır © 2010 Kayseri News | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0352 231 31 39