• BIST 9079.97
  • Altın 2323.296
  • Dolar 32.3427
  • Euro 34.8336
  • Kayseri 8 °C
  • Ankara 13 °C
  • İstanbul 14 °C

Adana'da kadın cinayeti

Adana'da kadın cinayeti
Adana'da emekli polis memuru, şiddet gördüğü gerekçesiyle kendisinden boşanmak isteyen ve ayrı yaşayan eşini çalıştığı işyerinin önünde 4 kurşunla öldürdü.

Edinilen bilgiye göre olay, merkez Çukurovailçesine bağlı 100. Yıl Mahallesi Hacı Bektaşı Veli Bulvarı üzerinde meydana geldi. İddiaya göre, yaklaşık 25 yıl önce polis memuru Cemal D. (52), Sevgi D. (46) ile evlendi. Evlilikten çiftin iki erkek çocuğu oldu. Ancak evliliğin ilerleyen yıllarında koca eşine şiddet uygulamaya başladı. Kadın 22.5 yıl sonra boşanmaya karar vererek 2.5 yıl önce babasının evine döndü. Mahkemeye de başvuran kadın 2.5 yıldır bir türlü boşanamadı. Bu arada emekli polis memuru koca ise bu sürede eşini sürekli tehdit ederek tekrar birleşmek istedi. Ancak kadın kararlı olduğu için boşanma isteğinden vazgeçmedi. 

Sevgi D. sürekli kocasından tehdit aldığı için savcılığa birçok kez kocasının kendisini tehdit ettiğini, hayati tehlikesinin olduğuna dair başvuru yaptı. Emekli polis memuru dün akşam da eşini arayarak yeniden eve dönmesi için tehdit etti. Ancak buna rağmen kadın geri dönmeyeceğini söyledi. Sevgi D. sabahleyin ise saat 06.30'da çalıştığı işyerine gitmek üzere evden çıkıp dolmuşa bindi. Bu arada kocası da kadını takip etmeye başladı. Bir süre sonra kadın çalıştığı işyerinin önüne gelerek dolmuştan indi. Cemal D. de aracından inerek eşinin yanına geldi.Konuşmak istedi ancak kadın konuşmak istemeyince beylik tabancasını çıkartıp önce eşinin boğazına ardından da göğüsüne olmak üzere 4 el ateş edip olay yerinden otomobiliyle kaçtı. Olay üzerine işyeri çalışanları yaralanan kadını kendi imkanlarıyla hemen özel Medline Hastanesi'ne kaldırdı. Ancak Sevgi D. kurtarılamayarak hayatını kaybetti. Kadının cenazesi otopsi yapılmak üzere Adana Adli Tıp Kurumu Morgu'na getirildi. 

Olayla ilgili soruşturma başlatan polis şimdi her yerde emekli olduktan sonra havalimanında taksicilik yapan Cemal D.'yi arıyor.

iha

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
Tüm Hakları Saklıdır © 2010 Kayseri News | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0352 231 31 39