• BIST 8970.5
  • Altın 2281.96
  • Dolar 32.3217
  • Euro 35.018
  • Kayseri 16 °C
  • Ankara 16 °C
  • İstanbul 19 °C

"Adaylar değil mahkemeler yarışıyor. Son karar kurultay yok."

"Adaylar değil mahkemeler yarışıyor. Son karar kurultay yok."
15 Mayıs’ta kurultayımız yoktur.

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, “Tane tane söyleyecek, net ifadelerle konuşacağım:

KAYSERİ'DE-YAŞANAN-SONDAKİKA-HABERLER---KAYSERİNEWS.COM-GOOGLE'DEN-TAKİP-EDEBİLİRSİNİZ.FACEBOOK-TWİTTER-SAYFASI-TAKİP-BEĞENİ MERKEZİ.Kayserinews.com@Kayserinewscomtwittersayfamıztakip edebilirsinizTIKLAYIN,BEĞENİ,YAPIN-FACEBOOK-SAYFASI-HABER-TAKİP-SİSTEMİ .https://www.facebook.com/kayserinewscom-261415263889283/?fref=ts

Yazılı bir açıklama yapan Bahçeli, bugün şehit olan askerlere rahmet dileyerek, “Şehitler kervanı durmuyor, devamlı yenilerini alarak ilerliyor. Bu esnada milletçe kahroluyor, acıdan acıya koşuyoruz.

Bugün Hakkâri Çukurca’dan sekiz kahraman askerimizin şehit haberini derin bir üzüntü ve vicdan azabıyla aldık. Yani ağıtlar devam ediyor. Nerede son bulacak bu kanlı ve vahşi saldırılar? Hangi sabah umutla gözlerimizi açacak, huzur ve saadet bulacağız? Çok merak ediyorum. Terörizmin alçak eylemlerini lanetliyor, şehitlerimize Cenab-ı Allah’tan rahmet diliyorum. Hepimizin başı sağolsun diyorum” ifadelerini kullandı.

KURULTAY KARMAŞASI

Olağanüstü kurultay karmaşasına da değinen Devlet Bahçeli, şunları söyledi:

“Türkiye bir ayağı bölgesel diğer ayağı küresel zeminde bulunan düşmanlık ve terörizm kuşatmasıyla boğuşurken, MHP’de boğulmak isteniyor. Bu akşam çok uzatmayacağım, tane tane söyleyecek, net ifadelerle konuşacağım: 15 Mayıs’ta Olağanüstü Büyük Kurultayımız yoktur. Bu davaya gönül vermiş hiçbir kardeşim okyanus ötesi merkezli oyunun figüranı haline gelmemeli, sözde kurultay tuzağına düşmemelidir. MHP’yi kaos içerisinde göstermek, MHP’yi engellemeye çalışmak bedel ve vebali ağır bir teşebbüstür. Buna da göz yumulmaz. Sökük elbisede olursa dikilir, zihniyet ve niyette olursa çaresi yoktur. Korsan ve kara borsa emellerin tedavi ve düzelme şansı hiç yoktur. Sözümü yine Yusuf Has Hacib’in anlamlı bir öğüdüyle bitirmek istiyor, akıl, sağduyu ve basiret yolundan kimsenin çıkmamasını ümit ediyorum: ‘Hafife alma, beyler yanan ateştir, yanan ateş yaklaşana bir felakettir. Töre sudur, akarsa nimet taşar.’” 

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
Tüm Hakları Saklıdır © 2010 Kayseri News | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0352 231 31 39