• BIST 9058.02
  • Altın 2295.671
  • Dolar 32.3229
  • Euro 35.1342
  • Kayseri 21 °C
  • Ankara 22 °C
  • İstanbul 19 °C

AK PARTİ GRUP BAŞKANVEKİLİ ELİTAŞ'IN RAMAZAN AYI MESAJI

AK PARTİ GRUP BAŞKANVEKİLİ ELİTAŞ'IN RAMAZAN AYI MESAJI
AK Parti Grup Başkanvekili ve Kayseri Milletvekili Mustafa Elitaş, Ramazan ayı nedeniyle bir mesaj yayımladı.
Elitaş mesajında, vefalı bir dost gibi her yıl çeşitli muştularla bizi ziyaret eden, dünyaya güzellikler getiren, maneviyatın zirvelerde yaşandığı bir Ramazan’ı daha idrak edeceğimiz belirterek şunları söyledi:

"O, yeryüzüne gelirken, nice zenginlikler, bir davet sofrası gibi nice nimetler getirir. Rahmet, bereket, yardımlaşma, paylaşma, sabır, merhamet, birlik, beraberlik, dayanışma, sevgi, saygı gibi en ulvi değerler bu ayda kuvvetlenir. Zira Ramazan; varlığın olanca güzelliklerinin, daha net bir şekilde, onu bekleyen, inanan insanların gönüllerine boşaldığı, onların ruhlarındaki inceliğin, letafet ve maneviyatın coşkuyla ifade edildiği bir teveccüh ve iltifat ayıdır. Ramazan’ın kendine has edasını gerçekten hisseden gönüllerimiz Ramazanlaşır. Günün her saatinde ve her mekânda, yaptığımız her işte onu hissederiz. Sahuruyla, iftarıyla, paylaşımıyla o özeldir.

Dünyamıza kısa süre gelip bizleri yücelten bu değerli zaman dilimini en iyi şekilde değerlendirmek, feyiz ve bereketinden yaralanmak ümidiyle tüm halkımızın Ramazan’ını tebrik ediyoruz.

Tüm insanlığın hiçbir ayrım olmaksızın Ramazan’ı birlikte idrak etmesini, iftarların, sahurların birleştiriciliğiyle güçlenmelerini arzu ediyoruz. Biz AK Parti Teşkilatı olarak her zaman olduğu gibi Ramazan’da da halkımızla iç içe olacağız. Onların iftar sofralarına misafir olacağız inşallah. Sn. Başbakanımızın her zaman hatırlattığı “İnsanı yaşat ki devlet yaşasın” anlayışıyla hareket etmeye devam edeceğiz.

Ramazan ayının dünyamıza getirdiği tüm güzelliklerin kalıcı olması ve millet olarak birlik, beraberlik, kardeşliğimizin kuvvetlenmesine vesile olmasını temenni ediyoruz. Ramazan Ayının insanlık için, Müslümanlar için ve aziz milletimiz için hayırlar getirmesini diliyoruz."
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
Tüm Hakları Saklıdır © 2010 Kayseri News | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0352 231 31 39