• BIST 9046.43
  • Altın 2297.823
  • Dolar 32.3149
  • Euro 35.0929
  • Kayseri 21 °C
  • Ankara 22 °C
  • İstanbul 19 °C

AK PARTİ GURUP BAŞKAN VEKİLİ MUSTAFA ELİTAŞ:

AK PARTİ GURUP BAŞKAN VEKİLİ MUSTAFA ELİTAŞ:
AK PARTİ GURUP BAŞKAN VEKİLİ MUSTAFA ELİTAŞ: "BDP, YÜZKARASI KARARI DESTEKLEDİ"
AK Parti Grup Başkan Vekili Mustafa Elitaş, BDP'nin, TBMM'de, Fransız Parlamentosu tarafından alınan karara karşı hazırlanan bildiriyi imzalamamasını eleştirdi. Elitaş "BDP, yüz karası kararı destekleyerek bizi yaraladı" dedi.
AK Parti Kayseri İl Kadın Kolları 3. Genel Kurulu'nda konuşan AK Parti Grup Başkan Vekili Mustafa Elitaş, Fransız Parlamentosu tarafından onaylanan Ermeni Yasa Teklifi'ne karşı TBMM'de yer alan partilerin mensupları tarafından bir bildiri imzalandığını, Barış ve Demokrasi Partisi (BDP)'nin bildiriye destek vermediğini söyledi. BDP'nin tavrını kınadığını ifade eden Elitaş, "BDP yüz karası kararı destekledi" dedi. Elitaş "TC vatandaşı ve TBMM çatısı altında yer alan bir fert olarak BDP'nin tavrı bizi
yaralamıştır. Bunu şiddetle kınıyor ve reddediyorum. 4 terörist başının Fransa tarafından korunması adına Türk milletinin onuruyla oynayan kararı destekleme Türk vatandaşına yakışır bir tavır değildir. Biz bunlara gerekli dersi vereceğiz. TBMM'de her şey konuşulabilir ama teröre destek verilemez. Bizim bu millete borcumuz var ve bunu yerine getireceğiz" diye konuştu.

"2002'DEN ÖNCE HASTA 2002'DEN SONRA USTA"
Elitaş, AK Parti döneminde Türkiye'nin ekonomik, sağlık, dış politika başta olmak üzere dünya ülkeleri arasında farklı bir konuma geldiğini belirtti. Söz konusu durumu "2002 öncesinin hasta adamı Davos toplantısında 'usta adam' olarak nitelendi" şeklinde tanımlayan Elitaş, AK Parti iktidarından bu yana enflasyon, istihdam sıkıntısı ve dış borç hesaplarının Türkiye'nin gündeminden kalktığını dile getirdi.

"100. MARŞINI YAZACAĞIZ"
Elitaş, AK Parti iktidarıyla birlikte Türkiye'de ilk kez uzun vadeli vizyon tarifi yapılmaya başlandığına dikkat çekti ve konuşmasını şu şekilde sürdürdü:
"Türkiye'de ilk kez 2023 vizyonunda söz edildi. İşte AK Parti'nin vizyonu bu. 1923'te Cumhuriyet'i kuranlar bize hedef gösterdi. Biz de 2023 hedefini belirledik. Onlar 10. yıl maaşını yazdılar, 100. yıl marşını yazmak da AK Parti olarak bize nasip olacak."
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
Tüm Hakları Saklıdır © 2010 Kayseri News | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0352 231 31 39