• BIST 9079.97
  • Altın 2308.788
  • Dolar 32.311
  • Euro 35.0346
  • Kayseri 15 °C
  • Ankara 17 °C
  • İstanbul 17 °C

AK PARTİ HEYETİ İŞÇİLERİN SIKINTILARINI DİNLEDİ

AK PARTİ HEYETİ İŞÇİLERİN SIKINTILARINI DİNLEDİ
AK Parti Kayseri Milletvekilleri Organize Sanayi Bölgesi'nde bir mobilya fabrikasında işçilerle bir araya gelerek onların sıkıntılarını dinledi.
Organize Sanayi Bölgesi'nde bir mobilya fabrikasında işçilerle bir araya gelen AK Parti Kayseri Milletvekilleri Yaşar Karayel, Ahmet Öksüzkaya, İsmail Tamer, İl Başkanı Ömer Dengiz ile yönetim kurulu üyeleri işçilerle birlikte öğle yemeği yiyerek, onların sıkıntılarını dinledi.

Milletvekilleri işçilerle birlikte sıraya girerek tabldotlarla yemek aldılar.

Yemek sonrası işçilere hitaben bir konuşma yapan Ak Parti İl Başkanı Ömer Dengiz, seçim öncesi ziyaret ettikleri fabrikaları seçim sonrası da ziyaret ederek, seçim sonrası unutulduk imajını yıkmak istediklerini belirterek, " İşveren ve işçi açısından ne gibi sorunlarınız var onları dinlemek için sizlerle bir araya geldik. Sıkıntılar ve güzellikler hepimizin ortak paydası. Bu paydaları da hep birlikte yaşıyoruz, yaşayacağız."

AK Parti Kayseri Milletvekili İsmail Tamer de, AK Parti'nin istikrar partisi olduğunu dile getirerek, " Bu istikrar devam ettiği sürece muhanet ortadan kalkarak evinizde ve iş yerinizde huzurlu olacaksınız. Ülke olarak çok daha iyi yerlere geleceğimizden hiç kuşkunuz olmasın" dedi.

AK Parti Milletvekili Ahmet Öksüzkaya da, AK Parti milletvekilleri olarak sürekli vatandaşlarla iç içe, kol kola olduklarını belirterek şunları söyledi:

" AK Parti iktidarında Türkiye belirli mesafeler kat etti. Hepimizin bu dünyanın birer neferi ve ferdiyiz. Her bir nefer bir işin ucundan tuttuk, Türkiye'nin daha ileri sevilere ulaşması için çalışıyoruz. Siz işçi kardeşlerimizin dertlerini dinlemek için buradayız. Bu nedenle sizleri uzun boylu rakamlara boğmak istemiyorum ama, Türkiye'nin gelmiş olduğu nokta göz ardı edilemeyecek kadar büyük. Türkiye artık kendi ayakları üzerinde durabilen bir konuma geldi. komşularımızı ve dünyadaki diğer devletleri göz önüne aldığımızda, kaynaklarımızı ekonomik olarak birlikte üretip, birlikte paylaşarak refah içinde yaşamamız gerekiyor "

AK Parti Kayseri Milletvekili Yaşar Karayel ise, başta Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, milletvekilleri ve tüm teşkilatlar olarak ülkenin geleceği için çalıştıklarını söyledi.

Konuşmaların ardından milletvekilleri işçilerin sıkıntılarını tek tek dinleyerek not aldılar.
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
Tüm Hakları Saklıdır © 2010 Kayseri News | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0352 231 31 39