• BIST 9132.45
  • Altın 2324.75
  • Dolar 32.3712
  • Euro 34.9966
  • Kayseri 16 °C
  • Ankara 21 °C
  • İstanbul 20 °C

AK PARTİ İL BAŞKANI DENGİZ'DEN ADAYLARA ''SABIRLI OLUN'' MESAJI

AK PARTİ İL BAŞKANI DENGİZ'DEN ADAYLARA ''SABIRLI OLUN'' MESAJI
AK Parti İl Danışma Meclisi’nde konuşan İl Başkanı Ömer Dengiz, “Taki genel merkezimizin seçim takvimini açıklayana dek sabırlı olunmasını ve her hangi bir çalışma yapılmamasını sizlerden özellikle istiyorum” dedi.

Melikgazi Belediyesi Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilen İl Danışma Meclisi Toplantısına Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız, AK Parti Grup Başkan Vekili Mustafa Elitaş, AK Parti Milletvekilleri Ahmet Öksüzkaya, Pelin Gündeş Bakır, İsmail Tamer, Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, Talas Belediye Başkanı Rıfat Yıldırım, AK Parti İl Başkanı Ömer Dengiz ve çok sayıda partili katıldı.
Toplantının açılış konuşmasını yapan İl Başkanı Ömer Dengiz, “Böylesi mübarek bir günde Suriye ve Mısır' da insanlık dramı var. Yaklaşık bir ay önce Gezi Parkı olaylarında, Türkiye'yi kötülemek anlamında yayın yapan kuruluşlar Suriye ve Mısır da yaşanan olaylar karşısında biranda sağır ve kör oldular” dedi.

Dengiz, “Ortadoğu'da örnek teşkil edecek güçlü Müslüman ülkeler istemeyen şer odakları son iki ay içerisinde hem Türkiye'de, hem Suriye ve Mısır da aynı oyunu sergilemeye başladılar. Orada sergilenen aynı oyunlar 1.5 ay önce Türkiye de sergilenmeye çalışıldı. Şükürler olsun ki bizim Mısır'dan farkımız, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde bir AK Parti hükümetinin olması.

Mısır'daki eksiklik belki de bu. Bu tür olaylar ekonomisi güçlü olan ülkelerde etkili olmuyor. Ekonomisi güçlü olan ve tarihi fırsatların önüne geldiği Türkiye'de suni olarak gündeme getirilen Gezi parkı olayları ile Türkiye ekonomisi krize sokulmak isteniliyor. Türkiye'de anayasa yapım çalışmaları engellenmek ve huzur ortamı bozulmak isteniyor. Çözüm süreci ile Türkiye'nin daha da güçleneceğini anlayan güçler, Gezi parkı olayları ile bu süreci baltalamak istiyorlar” diye konuştu.

Konuşmasının son bölümünde belediye başkan adaylıkları ile ilgili uyarıda bulunan Dengiz, “Belediye başkanlığı adaya adaylıkları için de bir hatırlatmada bulunmak istiyorum. Genel merkezimiz bu konuda bir seçim takvimi belirlemedi. Bu yüzden, gerek ilçelerimizde, gerekse merkezimizde bu tür aday adayları açıklanarak, partimize, teşkilatlarımıza vereceğimiz zararları en aza indirmek amacıyla, taki genel merkezimizin seçim takvimini açıklayana dek sabırlı olunmasını ve her hangi bir çalışma yapılmamasını sizlerden özellikle istiyorum” ifadesinde bulundu.
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
Tüm Hakları Saklıdır © 2010 Kayseri News | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0352 231 31 39