• BIST 8789.53
  • Altın 2238.357
  • Dolar 32.3357
  • Euro 35.1109
  • Kayseri 9 °C
  • Ankara 11 °C
  • İstanbul 13 °C

AK PARTİ İL BAŞKANI ÖZDEN: "BAŞBAKANIMIZI CUMHURBAŞKANI OLMUŞ GİBİ GÖNDERMEK İSTİYORUZ"

AK PARTİ İL BAŞKANI ÖZDEN: "BAŞBAKANIMIZI CUMHURBAŞKANI OLMUŞ GİBİ GÖNDERMEK İSTİYORUZ"
AK PARTİ İL BAŞKANI HÜSEYİN CAHİT ÖZDEN:

"60 BİN FLAMA VE 40 BİN ŞAPKA DAĞITACAĞIZ"

AK Parti İl Başkanı Hüseyin Cahit Özden, Cumhurbaşkanı adayı ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın 8 Ağustos Cuma günü Kayseri'de olacağını söyleyerek, "Ölye bir karşılayalım diyoruz ki, 2 gün sonra Cumhurbaşkanı olacaksa, 2 gün önceden Cumhurbaşkanı olmuş gibi göndermek istiyoruz" dedi. 
AK Parti İl Başkanı Hüseyin Cahit Özden, "Başbakanımız inşallah Cuma günü saat 15.00'da Kayseri'de Cumhuriyet meydanımızda bizlere hitap edecek. Hep beraber karşılayacağız. Ölye bir karşılayalım diyoruz ki 2 gün sonra Cumhurbaşkanı olacaksa 2 gün önceden Cumhurbaşkanı olmuş gibi göndermek istiyoruz. Bunu için uğraşıyoruz. Başbakanımızın buradan bir moral bir şevkle gitsin istiyoruz. Bunu için çalışmalarımız var" diye konuştu.
Başbakan'ın Kayseri mitingi öncesinde AK Parti İl Başkanlığı olarak hazırlıklar yaptıklarını söyleyen Özden, "60 bin civarında flamamız var. Bayrağımız var dağıtacağız. 40 binden fazla şapkamız var güneşli olursa diye. Ayrıca sürprizimiz de var. İnşallah orada alan da görürsünüz. Onun için söyleyemiyorum. Daha neticelendiremediğimiz için. Ama birşeylerle uğraşıyoruz mutlaka iyi birşeyler yapmaya çalışacağız. Başbakanımızı Cumhurbaşkanı adayımızı burada çok güzel ağırlamak istiyoruz" diyerek şu şekilde konuştu:
"Kayseri’de çok uzun süre kalmayacak Cumhurbaşkanı adayımız. Ama biz burada kaldığı 3-4 saat içerisindeki süreyi iyi değerlendirelim istiyoruz. Meydanda büyük bir kalabalık toplamaya çalışacağız. Ben olacağına inanıyorum çünkü Kayseri’de başbakanımızı seven çok. Kayserililer her zaman Başbakan'a destek verdi inşallah şimdi de destek verecek. Vatandaşlarımızın meydanı dolduracaklarına inşallah inanıyorum. Bizlerde orada olacağız Başbakanımızı mutlu ve güler yüzlü olarak göndermek istiyoruz. Başka bir programı olamayacak Başbakanımızın, zaten Başbakanımızın akşam 6 da Ankara’da Ankara mitingi var. Kayseri’den Ankara’ya mitinde hareket edecek. Bizde Kayseri'de Cumhurbaşkanı adayımızı en güzel şekilde ağırlamak istiyoruz."

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
Tüm Hakları Saklıdır © 2010 Kayseri News | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0352 231 31 39