• BIST 9079.97
  • Altın 2310.506
  • Dolar 32.336
  • Euro 35.0929
  • Kayseri 16 °C
  • Ankara 19 °C
  • İstanbul 19 °C

Ak Parti İl Başkanı Özden Bu miting Kılıçdaroğlu’na cevap oldu

Ak Parti İl Başkanı Özden Bu miting Kılıçdaroğlu’na cevap oldu
AK Parti İl Başkanı Özden: “Bu miting Kılıçdaroğlu’na cevap oldu” "2 buçuk yılda 7 miting yaptık" "Mitingler rutinimiz oldu" “Kayserililere teşekkür ediyoruz”

15253584_10154772602392302_109604375858718296_n-059.jpg

AK Parti İl Başkanı Hüseyin Cahit Özden, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Başbakan Binali Yıldırım’ı ağırlayan Kayseri’nin tarihi günlerinden birini yaşadığını söyledi. 


Hafta sonu Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Başbakan Yıldırım'ın kente yaptığı ziyareti değerlendiren AK Parti İl Başkanı Hüseyin Cahit Özden, 2 buçuk yıllık il başkanlığı görevinde 7 miting yaptıklarını ifade etti. Ziyarete gelen herkesin kentten mutlu ayrılmasının kendileri için çok önemli olduğunu dile getiren Özden, “Çok şükür Kayseri yine tarihi günlerinden birini yaşadı.

Cumhurbaşkanımız ile Başbakanımızın uçağı haricinde havaalanında 12 tane özel uçak vardı. Her uçakta bir cumhurbaşkanı, devlet yetkilisi, eyalet başkanı vardı. Tabi bu Kayseri’de önemli bir gündü. Çok şükür kazasız, belasız atlatıldı. Rahat geçti, herkes huzurlu ayrıldı. Bütün herkesin mutlu ayrılması bizim en büyük dileğimizdi. İl başkanı olalı 2 buçuk seneyi buldu.

Cumhurbaşkanımızı 5 sefer ağırladık 3’ünde miting yaptık, başbakanlarımızı 7 sefer ağırladık 4 sefer miting yaptık. 2 buçuk senede 7 miting yaptık. Neticede rutin gibi oldu. Mühim olan Kayseri’nin göstermiş olduğu ilgiydi. Havanın soğuk olmasına rağmen Kayserililer çok teveccüh gösterdiler. Aşırı güvenlik tedbirleri vardı, rahatsızlığı olanlar olmuştur. Onlardan özür diliyoruz, hoş görsünler.” dedi.


“Hem sayı hem coşku fazlaydı”
Miting alanında coşkulu bir kalabalığın olduğunu ifade eden Özden, “Sayın Cumhurbaşkanımız miting alanına çıktığında yüzü gülüyorsa benim sayım odur. Sayıdan ziyade memnun ayrılması bizim için önemli. Arzu ettiğim iki şey var; milletin oraya kendi istek ve arzusuyla gelmesi, coşkuyla karşılamaı. Hem sayı fazlaydı, hem coşku fazlaydı hem de arzuyla gelmişti herkes. Cumhurbaşkanımıza Allah ömür versin, olduğu sürece biz de onun yanındayız inşallah. İnşallah ona çok daha güzel mitingler yapacağız diye ümit ediyorum.” diye konuştu.


“Vatandaşlarımızı bizi mahcup etmedi" 
Kayseri’de yapılan mitingin Kemal Kılıçdaroğlu’na cevap niteliğinde olduğunun altını çizen Özden, “Geçtiğimiz gün Kemal Kılıçcaroğlu’nun Adana’daki ‘Hayır’ mitingine Kayseri’de bir cevap verilmiş oldu. Çok şükür Kayseri’deki vatandaşlarımız bizleri mahçup etmediler. Mitingimiz ona cevap oldu diye düşünüyorum. Ama her zaman için biz cumhurbaşkanımızı Kayseri’de ağırlamak isteriz. Kayseri teşkilatı iki gündür çok üzgünüz. Cumhurbaşkanımız ‘yalnızım’ dedi. Biz yanındayız, hiçbir zaman ayrılmayacağız” ifadelerini kullandı.


Başbakan Binali Yıldırım’ın hızlı tren müjdesini de değerlendiren Özden, “Ticaret Odasındaki hızlı trenle alakalı konuşmalara itibar etmeyin. Bu belli bir rutin problem içerisinde geçiyor. Bakın Sivas, Yozgat, Kayseri, Ankara. Buranın bağlantısı Elmadağ üzerinden köprüyle geçilecek. Sorgun- Kayseri arası o kadar problemli bir alan değil, rahat çözülecek bir alan.

Esas çözülecek alan Elmadağ üzerinden Ankara’nın girişi. Onun yapılması da bekleniyor. Bu süreç içerisinde zaten Sayın Başbakanımızın da dediği gibi Kayseri, Sivas, Yozgat, Ankara ve onun üzerinden İstanbul bağlantısı bitecek. Bunun hepsi beraber çıkacak. Tabi ki bunların süre almaması mümkün değil. Biliyorsunuz çevre yolunu dışarı almayı, demir yoluna kadar uğraşıyoruz. Başbakanımız bağlantıların hepsinin olacağını söyledi. Tamamının aynı anda yürürlüğe girmesini düşünüyoruz.” ifadelerini kullandı. 
“Bir kez daha başbakanımızı ağırlayacağız”
Başbakan Binali Yıldırım’ın parti binasını açmak için bir kez daha kente geleceğini söyleyen AK Parti İl Başkanı Hüseyin Cahit Özden, “Başbakanımıza parti binamızı açtıracaktık, tekrar geleceğini söyledi. İnşallah, Meclisin takvimine göre tekrar bir başbakanımızı Kayseri’de ağırlayacağız, açılışımızı da ona erteleyeceğiz.” diye konuştu.

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
Tüm Hakları Saklıdır © 2010 Kayseri News | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0352 231 31 39