• BIST 9079.97
  • Altın 2324.29
  • Dolar 32.3617
  • Euro 34.938
  • Kayseri 10 °C
  • Ankara 13 °C
  • İstanbul 14 °C

AK PARTİ İNCESU İLÇE DANIŞMA TOPLANTISI YAPILDI

AK PARTİ  İNCESU İLÇE DANIŞMA TOPLANTISI YAPILDI
AK Parti, Aralık ayı İncesu Danışma Toplantısı gerçekleştirildi.
İl binasında yapılan toplantıya, AK Parti Kayseri Milletvekili Ahmet Öksüzkaya, AK Parti Konya Milletvekili İlhan Yerlikaya, AK Parti İl Başkanı Ömer Dengiz, İlçe Başkanı İsmail Tekinsiz, İncesu Belediye Başkanı Zekeriya Karayol ile il ve ilçe yönetim kurulu üyeleri katıldı.

Açılış konuşmasını yapan, İlçe Başkanı İsmail Tekinsiz , ilçeye yapılan yatırımlar ve ilçe teşkilat çalışmaları hakkında bilgi verdi. İncesu Belediye Başkanı Zekeriya Karayol da, belediye çalışmaları ve büyükşehir yasası hakkında açıklamalarda bulundu.

İl Başkanı Ömer Dengiz de, tüm ilçe danışmalarını bir sefer de olsa il binasında yapmayı hedeflediklerini , bu yüzden de ilçe danışma toplantılarını il binasında yaptıklarını söyledi.

İlçe danışma toplantısına misafir milletvekili olarak katılan AK Parti Konya Milletvekili İlhan Yerlikaya da, muhalefeti eleştirerek şunları söyledi:

" Büyükşehir yasasının çıkmasıyla birlikte, muhalefetin bu konuyla alakalı kıyamet senaryoları da seçimlere yakın başlayacaktır. Çünkü 10 yıllık iktidarımızda muhalefet sürekli senaryolar ortaya atıyor. İktidara geldiğimiz sıralarda, Tayyip Erdoğan başbakan olamaz diyorlardı. Kısa bir süre içinde milletvekili seçilerek başbakan oldu. Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde, siz Cumhurbaşkanı seçemezsiniz, yüzde 100 oy bile alsanız bunu başaramazsınız demişlerdi ama onu da başardık. İktidara geldiğimizin günlerinde tıpkı geçtiğimiz günlerde Maya Kabilesi'nin 21 Aralık Kıyamet senaryosu gibi, muhalefette bu Milli Kurul da işiniz bitecek diyordu. Her yıl bir tarih verdiler ama, hiç bir şey elde edemediler. Muhalefetin senaryoları Maya Kabilesi'nin senaryosundan bile beter çıktı. Maya Kabilesi 100 yılda bir yalan uyduruyor kıyamet kopacak diye. Muhalefet ise her yıl. Muhalefetin ortaya attığı her senaryo Maya Kabilesi gibi yalan çıktı. Kafiyeli söyleyecek olursak, AK Parti yaşa(maya) devam edecek, oylarını da artır(maya) devam edecektir."

AK Parti Kayseri Milletvekili Ahmet Öksüzkaya ise, AK Parti olarak bir taraftan terörle mücadelenin, bir taraftan demokratikleşme çalışmalarının , bir taraftan da ekonomik büyümenin sürdüğünü ifade ederek, "Bir çok ülke terörle boğuşurken, sadece demokratikleşmeyi rafa kaldırdılar. Doğu ve Güney Doğu Anadolu Bölgesi'nde olağanüstü hal vardı. İlk yaptığımız icraatlardan biri bunu kaldırmak oldu. Hem demokratikleşme yolunda adım atacaksınız? Hem de terörle sonuna kadar mücadele edeceksiniz. AK Parti olarak bunu söylerken, MHP demokratik açılım dediğimizde, sizler bu insanlara prim veriyorsunuz diye eleştirmişti. Terör hem Dünya ülkeleri tarafından besleniyor, hem de yakın zamanda davaları görülmeye başlayan Ergenekon tarafından destekleniyor. Onların taşeron bir örgütü olarak çalışıyor. Biz bunlarla kararlı bir şekilde mücadele ederek bu günlere geldik. Bundan 10 yıl öncesini hatırlamaya çalışınız? Ergenekon ile bizi yıkmaya, bize karşı darbe planları yapmaya çalıştılar. İktidardaki bir parti hakkında kapatma davaları açtılar. Türkiye, buralardan bu günlere geldi." şeklinde konuştu.

Toplantının ikini bölümünde ise, teşkilat mensupları dilek ve temennilerini dişle getirdi.
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
Tüm Hakları Saklıdır © 2010 Kayseri News | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0352 231 31 39