• BIST 9084.03
  • Altın 2325.364
  • Dolar 32.3709
  • Euro 35.0299
  • Kayseri 14 °C
  • Ankara 20 °C
  • İstanbul 20 °C

AK PARTİ KADIN KOLLARI TALAS VE HACILAR İLÇE KONGRELERİ BAŞLADI

AK PARTİ KADIN KOLLARI TALAS VE HACILAR İLÇE KONGRELERİ BAŞLADI
- AK Parti Kayseri, 4. Olağan Kadın Kolları ilçe kongreleri Hacılar ve Talas ilçelerinde yapılan kongreler ile başladı.

AK Parti Kayseri Teşkilatında yoğun mesai devam ediyor. 5. Olağan ilçe kongrelerinin tamamlanmasının ardından, 4. Olağan Kadın Kolları ilçe kongreleri başladı. Hacılar İlçesi'nde mevcut Başkan Akkadın Sağlamtaş, Talas İlçesi'nde ise, mevcut Başkan Emine Timuçin güven tazeledi.


İlk kongre, Hacılar Kültür Merkezi'nde yapıldı. Kongreye İl Başkanı Hüseyin Cahit Özden, Eşi Fatma Özden, İl Kadın Kolları Başkanı Sevilay İlkentapar, Hacılar İlçe Başkanı Hüdai Barut, İlçe koordinatörleri, il ve ilçe kadın kolları ile partililer katıldı.


Saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasının ardından konuşan, İl Başkanı Hüseyin Cahit Özden, yeni kadı kolları ile başkanı ile, ilk kadın kolları kongrelerine Hacılar ilçesi ile başladıklarını belirterek, " Göreve geldiğimiz 7 aylık süre içerisinde teşkilat olarak, 3. önemli organizasyonunu gerçekleştiriyoruz. Önce Cumhurbaşkanlığı seçimini yaptık. Arkasından ilçe kongrelerimizi bitirdik. Şimdi kadın kolları kongrelerimize başladık. Ve son olarak il kongrelerimiz de yaparak, Kayseri'deki ekipleri seçimlere hazır hale getireceğiz. Kadın kollarımız, eğer üzerlerine düşen görevleri tam olarak yaparlarsa, yapacaklarına da ben inanıyorum. Ana kadememiz ve gençlik kollarımızla beraber, inşallah 7 Haziran seçimlerinden yüzümüzün akıyla çıkacağımıza inanıyorum." dedi.
İl Kadın Kolları Başkanı Sevilay İlkentapar, 2023 hedefini gerçekleştirmek için kadroları yenileyerek, Büyük Millet, Büyük Türkiye hedefinin temellerini attıklarını ifade ederek, "Gerçekleştirilen kongreler, başta 2015 seçimleri olmak üzere, bizleri 2023 hedeflerimize yakınlaştıracaktır. AK Parti'nin hedefi, 2015 seçimlerinden başarı ile çıkmak ve milletimize söz verdiğimiz gibi, 2023 Türkiye'sine istikrarla, huzurla, gelişmeyle ve selametle ulaşmaktır. Milletimizin bizlerden beklentisi budur. Partimizin arkasındaki güç, hiç kuşkusuz kadınlarımızdır. Kadın kolları teşkilatlarımız, fedakar, gayretli, istekli ve güler yüzlü çalışmaları ile Ak Parti'nin başarısında her daim öncü güç olmuştur. Bizle siyasetin, bir takım oyunu olduğunun bilincindeyiz. Bizler, birbirimizin değil, takımımızın başarısı için mücadele ediyoruz. Bizim anlayışımız, birbirimizin önünde yada arkasında olmak değil, Yan yana durabileceğimiz bir takım olmaktır." şeklinde konuştu.


Hacılar İlçe Başkanı Hüdai Barut ise, Hacılar ilçesi olar seçimlerde elde edilen başarıyı sadece ilçe yönetimine mal etmediklerini, bu başarıda kadın kollarının büyük emeklerinin olduğunu belirterek, "Biz teşkilat mensupları olarak gayretli çalışmalar içinde olmazsak, hiç bir başarı elde edemeyiz. Kadın Kolları başkanımızın tüm seçilerde üstün gayretleri oldu. Bu gayretlerinden dolayı kendisine teşekkür ediyor, ve bu çalışmalarının devamını diliyorum" dedi.
Konuşmaların ardından, seçimlere geçildi. Seçime tek liste ile giren, mevcut Başkan Akkadın Sağlamtaş, yeniden seçilerek güven tazeledi.
İkinci kongre ise, Talas ilçesinde gerçekleştirildi. Talas ilçesinde de, seçime tek liste ile giren, mevcut Başkan Emine Timuçin yeniden başkan seçilerek, güven tazeledi.
Hacılar ve Talas İlçesi ile başlayan, Kadın Kolları 4. Olağan İlçe kongreleri, 19 Ocak'ta Melikgazi ve Kocasinan ilçe kongreleri ile tamamlanacak.

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
Tüm Hakları Saklıdır © 2010 Kayseri News | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0352 231 31 39