• BIST 9079.97
  • Altın 2308.611
  • Dolar 32.3171
  • Euro 35.0449
  • Kayseri 15 °C
  • Ankara 17 °C
  • İstanbul 17 °C

AK PARTİ KAYSERİ İL BAŞKANI ÖZDEN SARIZ'DA

AK PARTİ KAYSERİ İL BAŞKANI ÖZDEN SARIZ'DA
AK Parti İl Başkanı Hüseyin Cahit Özden, Cuma ziyaretleri kapsamında Sarız İlçesi'ni ziyaret etti.

AK Parti İl Başkanı Hüseyin Cahit Özden, İlçe Koordinatörleri Veysel Bayar, Ramazan Bedir, Ahmet Ziyaettin Güleç ve Hasan Arpacık eşliğinde Cuma ziyaretleri kapsamında Sarız İlçesi'ne giderek bir dizi ziyaretler gerçekleştirdi. Sarız İlçe Teşkilatı önünde, İlçe Başkanı Cesur Abdullah Kınık ve ilçe teşkilatı tarafından karşılanan ekip, ilk olarak ilçe başkanlığında teşkilat mensupları ile kısa bir toplantı yaptı. Cuma Namazı'nı İmam Hatip Camii'nde kılan heyet daha sonra, çarşı içindeki bir çay ocağında muhtarlar ve esnaflarla bir araya gelerek ilçeye yapılan ve yapılması gereken çalışmalar hakkında istişare toplantısı yaptı.
Toplantının ardından, yıkılan caminin yerine Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılacak olan camii inşaatını ziyaret eden, İl Başkanı Hüseyin Cahit Özden ve berberindekiler çarşı esnafını da ziyaret ederek, onların sıkıntılarını dinleyip, gönüllerini alarak Sarız İlçesi'nden ayrıldı.
Kayseri'ye dönüşte Pınarbaşı İlçe Teşkilatı'nı da ziyaret eden İl Başkanı Hüseyin Cahit Özden ve ilçe koordinatörleri teşkilat mensupları ile kısa bir toplantı yaparak, teşkilat çalışmaları ve ilçenin son durumu hakkında bilgi aldı. Cuma ziyaretleri kapsamında yapılacak ilçe programları hakkında açıklama yapan İl Başkanı Hüseyin Cahit Özden, daha önce Cuma ziyaretleri kapsamında şehir merkezindeki bir mahalle camiinde Cuma Namazı'nın ardından esnaf ziyareti yaptıklarını belirterek, "Bu ziyaretleri artık ilçelerde düzenlemeyi hedefliyoruz. Artık elimizden geldiği kadar ve şehir dışında bir toplantı da olmadığımız taktirde Cuma günleri bir ilçemizi ziyaret edip, Cuma Namazını kıldıktan sonra ilçe başkanımız ve teşkilat mensuplarımızla birlikte ilçede çeşitli ziyaretler yapmayı planlıyoruz. Bu tür toplantılar ilçelerimiz açısından da önemli oluyor" şeklinde konuştu.

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
Tüm Hakları Saklıdır © 2010 Kayseri News | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0352 231 31 39