• BIST 9079.97
  • Altın 2325.099
  • Dolar 32.3482
  • Euro 34.9469
  • Kayseri 8 °C
  • Ankara 13 °C
  • İstanbul 14 °C

AK PARTİ KAYSERİ İL KADIN KOLLARI DANIŞMA TOPLANTISI

AK PARTİ KAYSERİ İL KADIN KOLLARI DANIŞMA TOPLANTISI
AK Parti İl Kadın Kolları tarafından ilk kez düzenlenen, İl Kadın Kolları Nisan Ayı DanışmaMeclisi Toplantısı gerçekleştirildi.

İl binasındaki toplantıya, AK Parti İl Başkanı Hüseyin Cahit Özden, İl Kadın Kolları Başkanı Sevilay İlkentapar ve yönetim kurulu üyeleri, Eski Kadın Kolları Başkanı Sevil Camuzcuoğlu, İlçe kadın kolları başkanları ve yönetim kurulu üyeleri ile kadın milletvekili aday adayları katıldı.

Toplantıda konuşan İl Başkanı Hüseyin Cahit Özden, gündemi sıkça meşgul eden, Başkanlık Sistemi hakkında açıklamalarda bulundu. Ülkeleri yönetmek için çeşitli sistemlerin olduğuna değinen Özden, " Her ülkenin kendi yönetim şekline göre bir sistemi var. Türkiye'de kendine yakışır bir yönetim sistemini Osmanlı döneminden beri arıyor. 1. meşrutiyet ve 2. meşrutiyet dahil olmak üzere bunların hepsi denendi. Başkanlık sistemi denince, Türkiye eyalet olacak. Eyaletin valisi olacak şeklinde değerlendirmeler oldu. Ama bunların hiç biri olmayacak. 

 

Türkiye, üniter yapıdan vazgeçmiyor. Türkiye'nin her yerinde aynı kanunlar geçerli olacak. Cumhurbaşkanımızın Türk tipi başkanlı dediği sistem bu. Tek devlet, tek bayrak ve tek millet düşüncesinden vazgeçmiyoruz. Türkiye olarak, kendimizi yönetmenin şeklini arıyoruz. Bu başkanlık sistemini seçim döneminde vatandaşlarımıza çok iyi anlatmalıyız. Biz çok daha güzel bir şekilde ülkemizi nasıl yönetiriz? Kargaşaya sebep vermeyiz. Onun peşindeyiz. 

Seçilen hükümetler hiç bir zaman ülkeyi kötüye götürmek için uğraşmaz. Başarılı olamaz. Az işler yapar. Hiç bir şey yapamaz. Ama Türkiye'yi bozmaz. Eğer bir koalisyon, eğer bir kargaşa olursa, herkes bir yerinden çektiği için Türkiye o zaman bozulur. Bizim arzu ve istediğimiz, istikrarın devam etmesi. Türkiye'nin sürekliliği ve düzgün yönetilmesidir. Bunun için de Başkanlık Sistemi diyoruz." şeklinde konuştu.

İl Kadın Kolları Başkanı Sevilay İlkentapar da, "Göreve geldiğimiz günden itibaren, emaneti devraldığımız arkadaşlarımızın çok güzel çalışmaları ve katkıları oldu. Bizde göreve geldiğimiz de onlara katkı koyacağımız sözünü vermiştik. Bu gün bu salonu dolduran kadınlarımızı görünce, gereken katkının verildiğini anlıyoruz. Her birinize verdiğiniz katkıdan dolayı teşekkür ediyorum" dedi. 

Son olarak konuşan ve verdiği mesajlarla salonu coşturan Eski Kadın Kolları Başkanı sevil Camuzcuoğlu ise, bu yolun kutsal ve çok önemli bir yol olduğuna vurgu yaparak, " Hepinizin gözünde, vatan aşkı ve hizmet aşkında olan ışığı görüyorum. Her programda söylediğim bir sözümü burada da tekrarlamak istiyorum. Kadın bir eli ile beşiği sallar, bir eliyle de dünyayı sallar. Dünyayı sallamaya devam kardeşlerim. Kadınsız hiç bir şeyin olmayacağını 

herkes kabul etti. Çalışmalarınızda rabbim yardımcınız olsun. Hiç yılmayın. Hiç küsmeyin. Hiç kırılmayın. Bu yol kırılma yolu değil. Küsme yolu değil. Benlik yolu değil. Hep sen diyeceksiniz. Hep biz diyeceğiz. Bir olacağız, diri olacağız." dedi. 

Sözlerine bir deyimle son veren Camuzcuoğlu, "Buyurmadan tutan evlat. Deh demeden yürüyen at. Bir de AK Partili oldu mu avrat. Düğünü nidersin gir oyna, çık oyna. Rabbim inşallah bunun tersinden esirgesin. Buyurursun tutmaz evlat. Deh edersin yürümez at. Bir de huysuz muhalefet oldu mu avrat. Ölümü nidersin gir ağla, çık ağla."Konuşmaların ardından İl Başkanı Hüseyin Cahit Özden, salonu dolduran tüm kadınlara karanfil dağıttı.

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
Tüm Hakları Saklıdır © 2010 Kayseri News | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0352 231 31 39