• BIST 9079.97
  • Altın 2322.425
  • Dolar 32.3226
  • Euro 34.9404
  • Kayseri 11 °C
  • Ankara 13 °C
  • İstanbul 15 °C

MİLLETVEKİLİ ÇALIŞ 26. DÖNEM MİLLETVEKİLİ SEÇİMLERİNDE ADAY OLACAK

MİLLETVEKİLİ ÇALIŞ 26. DÖNEM MİLLETVEKİLİ SEÇİMLERİNDE ADAY OLACAK
“BU SEÇİM HÜKÜMETİNDE SADECE AK PARTİ İLE HDP OLSAYDI ALPARSLAN TÜRKEŞ’İN KEMİKLERİ SIZLAYACAKTI”

 İhlas Haber Ajansı Kayseri Bölge Müdürlüğünü ziyaret eden AK Parti Kayseri Milletvekili Havva Talay Çalış, seçim hükümeti ile ilgili olarak, “Bu seçim hükümetinde sadece AK Parti ile HDP olsaydı Alparslan Türkeş’in kemikleri sızlayacaktı. Tuğrul Türkeş bey sağolsun bakanlık teklifini kabul etti ve hükümete girerek bizi biraz rahatlattı” dedi. 
İhlas Haber Ajansı Kayseri Bölge Müdürlüğüne yaptığı ziyarette konuşan AK Parti Kayseri Milletvekili Havva Talay Çalış, “Kayseri için elimizden gelen herşeyi yaptık ama ilk önce Kayseri’nin problemlerini tespit etmeye çalıştık. Gerekli İl Müdürlüklerinden milletvekillerimiz brifing alarak bir araya geldi. Onlarla birlikte Kayseri’nin sorunlarını tespit ettik. Çözebildiklerimiz oldu, çözemediklerimiz de oldu. Tabi hükümetin kurulamaması bize engel oldu. Bizler her türlü sorunu gerekli makamlara ilettik ve onların yapılması için takibindeyiz. Bundan sonra inşallah hükümetimiz kurulursa daha fazla hizmet etmeye çalışacağız” diye konuştu.
26. dönem milletvekili adayı olduğunu belirten Talay, “Biz davamızın peşindeyiz, asla bırakmayız. Partimiz bize vekil olarak görev verirse vekilliğimizi yaparız, başka yerlerde görev verirse ona devam ederiz. Biz AK Partinin ruhuna saygımızı devam ettiriyoruz. Bu davanın peşinden ölene kadar devam edeceğiz. Onun için vekil adayıyız. Müracaatımızı henüz yapamadık. Evrakları tamamlayamadık. En geç yarın müracaatımızı yapmış olacağız” şeklinde konuştu.
‘Kayseri’de AK Partinin oy oran hedefi inşallah yüzde 60-70 olacak’ diyen Talay, “Milletvekili sayısı olarak da herzaman ki gibi 9’da 9 diyoruz. Bu açıdan vatandaşımız bize sahip çıkacaktır diye düşünüyoruz. Suruç’ta başlayan olaylarla ülkemiz bir kaosa sürüklenmeye çalışılmıştır. Ülkemizin üzerinde yabancı güçler ve yerli güçler çeşitli oyunlar oynamıştır. Bunları biz vatandaşlarımıza çok net anlatmaya çalıştık. Bildiğiniz gibi koalisyon çalışmaları CHP ile devam etti, sağlanamadı ama ‘MHP bizimle yürü’ derken maalesef yerinden bile kalkmadı. Bir adım bile atmadı ve maalesef seçim hükümetinde HDP’li vekillere bakanlık teklif edildi. Bunun vebalini ben MHP’lilere yüklüyorum. Bu seçim hükümetinde sadece AK Parti ile HDP olsaydı Alparslan Türkeş’in kemikleri sızlayacaktı. Tuğrul Türkeş sağolsun bakanlık teklifini kabul etti ve hükümete girerek bizi biraz rahatlattı. Ben buradan özellikle MHP’li kardeşlerime sesleniyorum; millete ve devlete güvenimizin tam olması gerekiyor ve bunu destekleyecek partiye de desteklerini rica ediyorum” ifadelerini kullandı.

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
Tüm Hakları Saklıdır © 2010 Kayseri News | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0352 231 31 39