• BIST 9079.97
  • Altın 2307.771
  • Dolar 32.3049
  • Euro 35.0354
  • Kayseri 15 °C
  • Ankara 17 °C
  • İstanbul 17 °C

AK PARTİ KAYSERİ MİLLETVEKİLİ İSMAİL EMRAH KARAYEL:

AK PARTİ KAYSERİ MİLLETVEKİLİ İSMAİL EMRAH KARAYEL:
“HALKIMIZIN BAŞKANLIK SİSTEMİNİ DESTEKLEYECEĞİNE İNANIYORUZ”

www.kayserinews.com kayserinin en güncel haber sitesi mutlaka tıklayın facebook sayfamız ve twitter sayfamız'dan takip edebilirsiniz.

Kayserinews.com@Kayserinewscomtwittersayfamıztakip edebilirsinizTIKLAYIN,BEĞENİ,YAPIN-FACEBOOK-SAYFASI-HABER-TAKİP-SİSTEMİ .https://www.facebook.com/kayserinewscom-261415263889283/?fref=ts

 

 

AK Parti Kayseri Milletvekili İsmail Emrah Karayel, vatandaşın başkanlık sistemini destekleyeceğine inandıklarını söyledi. 
AK Parti Kayseri Milletvekili İsmail Emrah Karayel, AK Parti Kayseri İl Başkanlığı tarafından koordine edilen nöbetçi vekil uygulaması kapsamında vatandaşların sorularını yanıtladı. Öncesinde basın toplantısı düzenleyen Karayel, gündeme ilişkin açıklamalarda bulundu.


TBMM’de çalışmaların yoğun bir şekilde devam ettiğini kaydeden Karayel, “Türkiye’mizin gündemi gayet yoğun. TBMM olarak 1 aydır Avrupa’ya vizesiz seyahat için yapılan anlaşmalar gereği onaylanması gereken yasalar için çalışmalarımıza devam ediyoruz. İnşallah ondan sonrada Avrupa’ya olan vizeler kalkacak” dedi.


Anayasa komisyonunda ki çalışmaların devam ettiğini, muhalefetin çalışmaları engellediğini kaydeden AK Parti Kayseri Milletvekili İsmail Emrah Karayel, “Muhalefetin her türlü engellemesine rağmen çalışmanın yüzde 95’ini tamamladık. Önümüzde ki hafta içerisinde de u çalışmalar tamamlanacak. Dokunulmazlıkların kaldırılması için düğmeye bastık. Komisyon çalışmaları sırasında HDP’nin sürecin provoke etmesi için yaptığı açıklamaları tasvip etmedik. HDP terör saldırılarını kınamamış, desteklemiş milletvekilleri bulunan bir parti. Biz partileri zan altında bırakmak istemediğimiz için dokunulmazlıkların kaldırılması için talep aldı.

Milletimizden de bu talepleri aldık ve çalışmalar başladık. Komisyondaki çalışmaların devam etmesi için yoğun çaba sark ediyoruz. Geçici düzenleme ile birlikte mecliste fezlekesi olan milletvekillerin o düzenleme yasalaşıncaya kadar milletvekillerin hakkında dava açılması için düzenleme yapılıyor. Muhalefet partileri bu işi sulandırarak kendilerine menfaat elde etmeye çalıştılar. AK Parti kendi milletvekillerinin dokunulmazlıkları için de bu adımı attı.” şeklinde konuştu.


Anayasaya değişikliği ile ilgili çalışmaların devam ettiğini kaydeden Karayel, başkanlık sistemini halkın destekleyeceklerine inandıklarını söyleyerek “Partimizin gerekli kurulları bu konu üzerimde çalışıyor. Toplumun her kesiminin bu konuda ki görüşleri alınıyor. Halkımızın başkanlık sistemini destekleyeceğine inanıyoruz.” dedi.
1 Mayıs kutlamalarına da değinen Karayel, sözlerini şöyle tamamladı:
“1 Mayıs şimdiye kadar barış ve demokrasi şöleni yerine milletin seçilmiş temsilcileri ile hükümetle hesaplaşma ve sol örgütlerin çatışması ile yapılıyor. 1 Mayıs’ın Gezi’nin devamı şeklinde yapılmasına asla izin vermeyeceğiz. Biz 1 Mayıs’ resmi tatil olarak ilan ettik ve bu süreçte onların arkalarında olduğumuzu göstermiş olduk. Bu bayramla alakalı CHP’nin ciddi endişelerinin olduğunu görüyoruz. Bu bayramı diğer bayramlarımız gibi barış ve kardeşlik içerisinde katkı verecek bir bayram olduğunu biliyoruz.”

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
Tüm Hakları Saklıdır © 2010 Kayseri News | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0352 231 31 39