• BIST 9125.29
  • Altın 2324.279
  • Dolar 32.3653
  • Euro 34.9479
  • Kayseri 13 °C
  • Ankara 14 °C
  • İstanbul 15 °C

AK PARTİ KAYSERİ MİLLETVEKİLİ MEHMET ÖZHASEKİ

AK PARTİ KAYSERİ MİLLETVEKİLİ MEHMET ÖZHASEKİ
AK Parti Kayseri Milletvekilleri Mehmet Özhaseki ve Havva Talay Çalış, TÜMSİAD Kayseri Şubesini ziyaret etti. Yapılan ziyarette konuşan Özhaseki, “Herkes tek başına bir iktidar görmek istiyor” dedi.

TÜMSİAD Kayseri Şubesine yapılan ziyarete AK Parti Kayseri Milletvekilleri Mehmet Özhaseki ve Havva Talay Çalış, AK Parti İl Başkanı Hüseyin Cahit Özden ve TÜMSİAD üyeleri katıldı. Ziyarette konuşan AK Parti Kayseri Milletvekili Mehmet Özhaseki, “İş alemi doğrusu bir tedirginlik içerisinde. Onların tedirginliği piyasaya dalga dalga yayılıyor. Yani herkes önünü görmek ve tek başına bir iktidar görmek istiyor. Bu istikrarın sürmesini bekliyor. Eğer onun süreceği yönünde bir umudu olursa herkes yatırım yapacak, yatırım yapıldığında da herkes rahat edecek. Doğrusu AK Partinin işbaşında olması bu istikrarı bir nebze sağlıyor. İnsanlar çok korkarak, tedirgin olarak davranmıyorlar. Geleceğe ait beklentileri var. Bundan dolayı da iş aleminde büyük kırılganlıklar yaşanmıyor ancak bu sürdürülebilir bir şey değil. Tek başına güçlü bir iktidar olması lazım. Buna güvenerek içerideki ekonomik göstergelerin de hızla yukarıya çıkması lazım. Türkiye’de nereden baksanız 200-250 milyar dolarlık yatırımın yapılması için gerekli ortamın sağlanması lazım” diye konuştu.
Kayserili Hulusi Akar’ın Genel Kurmay Başkanı olması ile ilgili soruyu da yanıtlayan Özhaseki, “ Kayseri’nin zaten siyasette bir ağırlığı vardı. Hükümetlerde de bir ağırlığı vardı. Bir taraftan Cumhurbaşkanımız vesilesiyle, bir taraftan değerli bakanımız Taner Yıldız vesilesiyle bu ağırlığı biz hep hissediyorduk. Doğrusu bundan sonra da komuta kademesinde Kayseri’nin ağırlığı olacağı hususu kesinleşmiş gibi oldu. Bundan dolayı da mutluyuz. Hulusi paşayı çok yakından tanımıyoruz ama yakınlarından duyduk. Çalışma arkadaşlarının kendileri hakkında söyledikleri sözler çok önemli. Pratiklikleri, çalışkanlıkları, zekalarıyla üst düzeyde olan komutanlar olarak tarif ediliyor. Bu bizim için son derece sevindirici. Hayırlı olmasını dileriz” diye konuştu.

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
Tüm Hakları Saklıdır © 2010 Kayseri News | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0352 231 31 39