• BIST 9089.86
  • Altın 2324.419
  • Dolar 32.3609
  • Euro 34.9286
  • Kayseri 13 °C
  • Ankara 14 °C
  • İstanbul 15 °C

AK PARTİ KAYSERİ MV. ADAYI KARAYEL:SON DÜDÜĞÜ DUYANA KADAR ÇALIŞMALARA DEVAM EDECEĞİZ

AK PARTİ KAYSERİ MV. ADAYI KARAYEL:SON DÜDÜĞÜ DUYANA KADAR ÇALIŞMALARA DEVAM EDECEĞİZ
AK PARTİ KAYSERİ MİLLETVEKİLİ ADAYI İSMAİL EMRAH KARAYEL:

Ak Parti Kayseri Milletvekili adayları İsmail Tamer ve İsmail Emrah Karayel seçim çalışmaları kapsamında Melikgazi’de esnaf ziyaretinde bulundu. 
Seçim çalışmaları kapsamında Melikgazi Orta Sanayi esnafını ziyaret eden Ak Parti Kayseri Milletvekili adayları İsmail Tamer ve İsmail Emrah Karayel vatandaşın sorunlarını dinledi. Seçim çalışmaları hakkında açıklamada bulunan İsmail Tamer önce siyasi sonra ekonomik istikrar sağlanacağına inandıklarını belirterek “Vatandaşlarımız 7 Haziran seçiminden sonraki bu istikrarsızlığın bitmesini istiyorlar. Türkiye’nin önünün açılması için de Ak Partiye gerek olduğunu söylüyorlar. İnşallah aynı görüşte olan vatandaşlarımızın isteklerini 1 Kasım Pazar günü akşam saatlerinde sandıklar açıldığında Türkiye’nin yeniden önü açılacak. Önce siyasi istikrar sonra da ekonomik istikrarın tekrar kazanılması yolunda yeni bir adım atılmış olacak” dedi.
Büyük Türkiye kurma yolunda 1 Kasım seçiminde ilk sınavı vereceklerini vurgulayan İsmail Emrah Karayel “Seçime 1 buçuk gün kaldı. Son düdüğü duyana kadar çalışmaya devam edeceğiz. 1 Kasım akşamı da sandıklara, oylara sahip çıkmak için çalışmalarımıza devam edeceğiz. İnanıyoruz ki 1 Kasım gecesi sonuçlar açıklandığında Ak Parti ipi göğüsleyecek ve memleketi bu 3 aylık sıkıntılı süreçten kurtararak tekrar istikrarı sağlayacağız. Vatandaşımızın verdiği bu destekle 2023’e kadar tek başına iktidarda devam edecek.1 Kasım gecesi Büyük Türkiye’yi kurma yolunda önemli bir sınav atlatılmış olacak” ifadesini kullandı.
Pazar gecesi herkesin oylarına sahip çıkması gerektiğini ifade eden Karayel “Hemşerilerimizden gördüğümüz teveccüh çok iyi. Bu teveccüh seçim sonuçlarını gösteriyor fakat biz çalışmalarımıza devam ediyoruz. Cumartesi gecesine kadar seçim çalışmalarına devam edeceğiz. Pazar gecesi de sandıklarımıza ve oylarımıza sahip çıkacağız” şeklinde konuştu.

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
Tüm Hakları Saklıdır © 2010 Kayseri News | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0352 231 31 39