• BIST 9090.31
  • Altın 2324.753
  • Dolar 32.3724
  • Euro 34.9675
  • Kayseri 15 °C
  • Ankara 20 °C
  • İstanbul 19 °C

AK Parti Kocasinan Belediye Başkan Adayı Çelik, Beyazşehir’de

AK Parti Kocasinan Belediye Başkan Adayı Çelik, Beyazşehir’de
AK PARTİ KOCASİNAN BELEDİYE BAŞKAN ADAYI MUSTAFA ÇELİK: - ''KENTSEL DÖNÜŞÜMLE YENİ YAŞAM MERKEZLERİ KURACAĞIZ''

 AK Parti Kocasinan Belediye Başkan Adayı Mustafa Çelik, ”Örnek nitelikte uygulayacağımız kentsel dönüşümlerle farklı ve yeni yaşam merkezleri kuracağız” dedi. 
AK Parti Kocasinan Belediye Başkan Adayı Mustafa Çelik, Beyazşehir’de düzenlenen mahalle toplantısında Kocasinan’da bulunan 60 yıllık mahallelerin kentsel dönüşüme ihtiyaç duyduğuna dikkat çekerek, “Kentsel Dönüşüm Yasası belediyelerin elini güçlendiriyor, rahat hizmet edebilmek için güçlü kaynak fırsatı sağlıyor. Biz bu yasayı kullanarak, Kocasinan’da ihtiyaç duyulan mahallemizde inşallah hemen kentsel dönüşüm uygulayacağız” dedi.
Harikalar Diyarı karşısındaki Ahi Evran’da Harika Park’ı yaparak kentsel dönüşümün ilk adımını atacaklarını müjdeleyen Mustafa Çelik, ”Harika Park, sadece bir kentsel dönüşüm değil farklı ve yeni bir sosyal yaşam merkezi olacak. Özellikle Beyazşehir ve bölge mahallelerimizdeki vatandaşlarımızın piknik yapacağı, dinlence yerlerinden istifade edeceği yeni bir yaşam merkezi olacak. Harika Park’ın ortasındaki meydanda yeme içme mekanları ve outlet tarzı ucuz giyim mağazaları bulunacak. Harika Park, evlerinizin değerini artıracak, sizler için de yenilik oluşturacak. Sadece yüzde 20’si yapı olarak planlanan 370 bin metrekarelik bu alanın yüzde sekseni yeşil alan ve sosyal donatı mekanları olarak tasarlandı. Kayseri’de böyle bir yer henüz yok. Şehre hakim bir tepede, yüzük taşı gibi bir yerdeki Harika Park’tan herkes ev almak isteyecek. Örnek bir kentsel dönüşüm ortaya çıkaracağız” diye konuştu.
Mis Kokulu Bahçe Projesi’ni de anlatan Mustafa Çelik, Kocasinan’da park ve bahçe standartlarının yeni dönemle birlikte Mis Kokulu Bahçe düzeyine yükseltileceğinin altını çizerek şöyle devam etti:
''Harikalar Diyarında ilkini gerçekleştireceğimiz Mis Kokulu Bahçe’de; hanımlar, yaşlılar, gençler ve minikler mis gibi kokan çiçeklerin arasında oturacak, oluşturacağımız nezih mekanlarda çaylarını yudumlayacak. Mis Kokulu Bahçe’de baharla beraber; sümbül, nergis, zambak, gül, menekşe gibi çiçeklerle leylak, erguvan ve akasya gibi ağaçların yer alacağı cennetten bir bölüm olacak. Mis Kokulu Bahçe’mizin herkesin yaptığı standart parkların dışında farklı ve yeni olmasını istedik.”
Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Hasyüncü’yü de ziyaret eden Mustafa Çelik, bazı fabrikalarda çalışan işçilerle bir araya gelerek Kocasinan Meslek Akademisi projesini anlattı, ihtiyaç duyulan meslek kolları hakkında çalışanların görüşlerini aldı.

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
Tüm Hakları Saklıdır © 2010 Kayseri News | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0352 231 31 39