• BIST 9105.77
  • Altın 2325.525
  • Dolar 32.3798
  • Euro 35.0195
  • Kayseri 15 °C
  • Ankara 21 °C
  • İstanbul 21 °C

AK PARTİ KOCASİNAN İLÇE BAŞKANLIĞI KASIM AYI İLÇE DANIŞMA MECLİSİ TOPLANTISI

AK PARTİ KOCASİNAN İLÇE BAŞKANLIĞI KASIM AYI İLÇE DANIŞMA MECLİSİ TOPLANTISI
“İPİ GÖĞÜSLEDİK VE TÜRKİYE'NİN İSTİKRARINI HEP BERABER GETİRMİŞ OLDUK"

AK Parti Kocasinan İlçe Başkanlığı’nın Kasım ayı İlçe Danışma Meclisi’nde konuşan Enerji ve Tabii Kaynaklar eski Bakanı ve AK Parti Kayseri Milletvekili Taner Yıldız, “İpi göğüsledik ve Türkiye'nin istikrarını hep beraber getirmiş olduk" dedi 
Melikgazi Belediyesi Kültür Merkezi’nde düzenlenen toplantıya, Enerji ve Tabii Kaynaklar eski Bakanı ve AK Parti Kayseri Milletvekili Taner Yıldız, AK Parti İl Başkanı Hüseyin Cahid Özden, Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, AK Parti Kocasinan İlçe Başkanı Muammer Yıldız ve partililer katıldı.
Toplantıda açılış konuşması yapan AK Parti Kocasinan İlçe Başkanı Muammer Yıldız, “Bildiğiniz gibi 1 Kasım seçimlerini bitirdik. Seçimden alnımızın akıyla çıktık. Seçim döneminde göstermiş olduğunuz gayretlerden dolayı hepinize teşekkür ediyorum” dedi.
Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar ise, “Kurulan 64. Hükümetin hem ülkemiz için hem de bizden yardım bekleyen mazlum milletler için hayırlar getirmesini diliyorum. Mustafa Elitaş başkanımız bundan sonra 64. Hükümette Ekonomi Bakanı oldu. Bundan çıkan şöyle bir sonuç var; artık ülke ekonomisi Kayserili bir bakana emanet. İnşallah hayırlı uğurlu olur” ifadelerini kullandı.
Çolakbayrakdar ayrıca, “Bizler 9 ay önce aldığımız bayrağı daha ileri taşıma noktasında gece gündüz demeden çalışıyoruz. Bizim sahada yapmış olduğumuz çalışmaları vatandaş nezdinde daha çok kabul görürlüğünü oluşabilecek beklentileri sizlerde daha iyi müşahede ediyorsunuz. Bu açıdan istişare toplantısında sizin belirtmek istediğiniz konular var ise onları memnuniyetle almak isterim” şeklinde konuştu.
Çolabayrakdar, parti teşkilatına ayrıca yaptıkları projeler ile ilgili olarak bilgiler verdi.
AK Parti İl Başkanı Hüseyin Cahit Özden ise, “Sizlerle beraber Kayseri’de yaklaşık 16 aydır seçim yapıyoruz destek yeridir. Devamlı seçimleri giriyoruz, devamlı çalışıyoruz ama bu en son ki seçimde gösterdiğiniz başarı için hepinize çok teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.
Enerji ve Tabii Kaynaklar eski Bakanı ve AK Parti Kayseri Milletvekili Taner Yıldız da, “Şükürler olsun başarılı bir şekilde şaibeye bulaşmadan bizden daha iyi yapacağını inandığımız arkadaşlarımıza devrettik. Kayseri bundan sonra bakansız kalmayacaktır. Birimizin hepimiz olduğu ve tek Türkiye için uğraştığımız ülkemizin ayrısı gayrısı olmazdı. Elitaş başkanımızın Kayseri’yi daha iyi temsil etmesi için yardımcı olacağız. Bizler hep beraber yolumuza devam edeceğiz. Türkiye’de yüzde 68’in üzerinde oy alan 10 tane il vardı. Rehavete kapılmadan her zaman olduğu gibi AK Parti’nin öğretilerini hep beraber konuşacağız. Kayseri’nin Türkiye’de ilk 10’a girmesini konuşacağız. Artık siz üzerinize düşeni yaptınız. Eğer Kayseri’den 7 milletvekili çıkacak olursa bu AK Parti’nin tek başına iktidar olacağını söylemiştik. İpi göğüsledik ve Türkiye’nin istikrarını hep beraber getirmiş olduk” diye konuştu.

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
Tüm Hakları Saklıdır © 2010 Kayseri News | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0352 231 31 39