• BIST 8989.95
  • Altın 2281.224
  • Dolar 32.3261
  • Euro 35.049
  • Kayseri 16 °C
  • Ankara 16 °C
  • İstanbul 19 °C

AK PARTİ MELİKGAZİ TEŞKİLATI YEMEKTE BULUŞTU

AK PARTİ MELİKGAZİ TEŞKİLATI YEMEKTE BULUŞTU
“HALA TEK BAŞINA İKTİDARIN RAKAMLARI ANKETLERDE ELDE EDİLMİŞ DEĞİL”

Enerji ve Tabii Kaynaklar Eski Bakan Taner Yıldız, Melikgazi İlçe Teşkilatı tarafından düzenlenen yemekte yaptığı konuşmada “Hala tek başına iktidarın rakamları anketlerde elde edilmiş değil” dedi. 
AK Parti Melikgazi İlçe Teşkilatı tarafından Anadolu Harikalar Diyarı’nda kurucu ve geçmişte partiye emek veren partililer için yemek programı düzenlendi. Programda konuşan Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, “Ne ilçe başkanına, ne belediye başkanına ne de bakana destek olmak için burada değiliz. Bizler burada inandığımız, insanlığa hizmet sevdası için buradayız. O açıdan bu makamlar, mevkiler olsa da olmasa da biz bir kardeşler topluluğu olarak birbirimizi seveceğiz, sahip çıkacağız ve bir araya geleceğiz. Bunun adı sivil toplum örgütü olabilir, siyasi bir organizasyon olabilir. Ama biz elinden hiçbir zaman kötülük gelmeyen insanlığa hizmetin sevdalısı bir anlayışın sahibiyiz” dedi.
Programda konuşan Enerji ve Tabii Kaynaklar Eski Bakanı Taner Yıldız ise anketlerde hala AK Parti’nin tek başına iktidarın rakamlarının elde edilemediğini vurgulayarak kararsızların oyunun çok önemli olduğunu vurguladı. Yıldız, “Mutlaka AK Parti iktidarı için uğraşalım. Bakanlık yaptık, milletvekilliği yaptık. Hizmet milletvekilliği ile mi sınırlı? Hayır. Ne isimsiz kahramanlar var aranızda. Yaptığını denize atan insanlarımız var. Yalnızca Allah rızası için bunları yapanlar var. Gerçek kahramanlar işte onlar. Bize yalnızca aramızda çatlak oluşturma, ayrılık tohumları atmak ve bizi ayrıştırmak ve ötekileştirmek için 50 tane fitnenin peşinde koşuyorlar. Hala tek başına iktidarın rakamları anketlerde elde edilmiş değil. Çok yakınız, çok sınırdayız. Ben inşallah hiçbirisinin vebal duygusuna kapılmayacağı bir seçim sonucu temenni ediyorum” diye konuştu. Ankara’daki terör saldırısının ülkenin birlik ve bütünlüğünü bozmaya yönelik olduğunu kaydeden Yıldız, “Savcılık açıkladı, 1 Kasım seçimlerini erteletmek, Türkiye’deki birlikteliği yıkmak ve Türkiye’nin bütünlüğünü bozmak için yapılan bir eylemdi. Biz bunlara müsaade etmeyeceğiz. Türkiye’nin bölünmesine asla müsaade etmeyeceğiz. PKK terörünü, bu kamburu Türkiye’nin birçok kamburunu kaldırdığımız gibi kaldıracağız. Bu kimle olacak Yalnızca koltukta oturanlarla olmayacak. Bunu hep beraber yapacağız” ifadelerini kullandı.
Programa Enerji ve Tabii Kaynaklar Eski Bakanı Taner Yıldız ile Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç’ın yanı sıra AK Parti Kayseri Milletvekili Adayı İsmail Emrah Karayel, Kadir Can Gökalp ve Melikgazi İlçe Teşkilatı üyeleri katıldı.

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
Tüm Hakları Saklıdır © 2010 Kayseri News | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0352 231 31 39