• BIST 9093.3
  • Altın 2324.269
  • Dolar 32.3502
  • Euro 34.9658
  • Kayseri 15 °C
  • Ankara 20 °C
  • İstanbul 19 °C

AK Parti, milletvekili aday adayı doktor İsmail Gökşen:

AK Parti,  milletvekili aday adayı doktor İsmail Gökşen:
“Hedefimiz, Dünyaya yön veren ve Adalet dağıtan muhteşem Türkiye’dir”

AK Parti,  milletvekili aday adayı doktor İsmail Gökşen;

 

“Hedefimiz, Dünyaya yön veren ve Adalet dağıtan muhteşem Türkiye’dir”

 

 

AK Parti  Kayseri 25. Dönem milletvekili aday adayı  doktor İsmail Gökşen, hedeflerinin, Dünyaya yön veren ve Adalet Dağıtan  muhteşem bir Türkiye’nin kurulması olduğunu açıkladı.

İnsanların iki şey için siyaset yaptığını, bunlardan birinin yüksek değerler üzerine, diğerinin de  yakın hedefler üzerine olduğun dikkat çeken Doktor İsmail Gökşen, kendisinin ise, yüksek değerler ve kamu yararına siyaset yapacağının altını çizdi. Gökşen, irfanı olmayan bilginin, kuru bir ağaca benzediğini hatırlatarak, irfanın kendini bilmek, olduğunu, bilginin ise hayatı kolaylaştırdığını tekrarladı. Gökşen, neden aday olduğunu, vizyon ve hedeflerini şöyle açıkladı.

“2023 vizyonuna giden süreç, Türkiye’nin yeniden inşa edilmesi sürecidir.  Para politikaları, dolar, Türk parasının değeri, istikrar ve büyümenin ne olacağını herkes daha iyi görecek ve anlayacaktır. Bu vizyonla yeni bir Anayasa, eşit ve özgür yurttaşlık ekseninde, demokratikleşmenin sağlanması, seçim ve siyasi partiler yasası ile siyasi hayatın rahatlatılması, hoşgörü ve uzlaşma kültürünün geliştirilmesi üzerinedir. Ayrıca, Türkiye’yi medeni ülkeler seviyesine yükseltir.

Atatürk toprak reformunu gerçekleştiremedi. O andan itibaren demokratikleşme ayağı aksadı. Yeni Türkiye ve Çanakkale ruhu,1923’lerin Meclis anlayışı ve Türkiye’nin geleceği için hedef bunun inşasıdır. Atatürk laikleştirdi ve modernleştirdi ise, Cumhurbaşkanımızda Demokratikleştirdi ve saygı gören bir bölgesel güce dönüştürdü.  Yeni Türkiye ile demokratik yönetim, refah toplumu ve öncü ülke olacağız. Böylece Demokrasi geriye dönük olmayacak bir süreç olacaktır.

Yeni Türkiye hedefine hep birlikte, yorulmadan, bıkmadan, yılmadan ilerlerken, milletimizin hangi görüşten, hangi sosyal, dini, etnik kimlikten gelirse gelsin, yan yana Türkiye idealini gerçekleştireceğiz. Bu vizyon, devletin milletiyle, tarihiyle ve coğrafyasıyla barıştığı Türkiye olacaktır.  Kendi tarihinden, kültüründen, dilinden ve coğrafyasından uzak kalan değil, aksine ondan güç alan, onunla gurur duyan bir Türkiye inşası olacaktır. Bu vizyon ile Türkiye büyümüş ve kalkınmış bir ülke olacaktır.

2023’te yeni Türkiye, 2053’te Türk ve İslam Dünyasının kutlu Türkiye, 2071’de Dünyaya yön veren ve Adalet dağıtan muhteşem Türkiye hedefine ulaşacaktır.”

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
Tüm Hakları Saklıdır © 2010 Kayseri News | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0352 231 31 39