• BIST 8995.6
  • Altın 2279.308
  • Dolar 32.327
  • Euro 35.02
  • Kayseri 16 °C
  • Ankara 16 °C
  • İstanbul 19 °C

AK PARTİ MİLLETVEKİLLERİNDEN SAĞLIK MÜDÜRLÜĞÜ ZİYARETİ

AK PARTİ MİLLETVEKİLLERİNDEN SAĞLIK MÜDÜRLÜĞÜ ZİYARETİ
AK PARTİ MİLLETVEKİLLERİNDENSAĞLIK MÜDÜRÜ'NE HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ
Ak Parti Kayseri milletvekilleri İl Sağlık Müdürü Ahmet Öksüzkaya'yı ziyaret ederek, görevinde başarılar diledi.

Ak Parti Kayseri milletvekillerinin seçim bölgesindeki ziyaretleri son hızıyla sürüyor. Ak Parti Kayseri Milletvekilleri Yaşar Karayel, Ahmet Öksüzkaya, İsmail Tamer, il ve ilçe yönetim kurulu üyeleri ile il kadın kolları üyeleri Hacı-Rukiye Gazioğlu Huzurevi'ni, ardından da Sağlık Müdürü Ahmet Öksüzkaya'yı ziyaret etti.

Milletvekilleri ilk olarak Kayseri Büyükşehir Belediyesi bünyesindeki Hacı-Rukiye Gazioğlu Huzurevi'ni ziyaret ederek, burada yaşlılar ile bir süre sohbet edip, birlikte yemek yedi.

Milletvekilleri buradaki ziyaretin ardından, beraberindeki heyetle birlikte İl Sağlım Müdürü Ahmet Öksüzkaya'yı ziyaret ederek, görevinde başarı diledi.

Ziyarette konuşan Ak Parti Kayseri Milletvekili Yaşar Karayel, Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde yapılan değişikliklerle sağlık konusundaki hizmetlerin artarak devam ettiğini belirterek, " Bölge hastanesinin yapılması ile sağlık konusundaki yükümüz biraz daha artacak. Şehrimiz hem büyüyor, hemde güzelleşiyor. Bununla birlikte sağlık hizmetleri daha iyi yerlere gelecek. Sizden de insanların sağlığı ile ilgili daha verimli hizmetler bekliyoruz." dedi.

Ak Parti Milletvekili Ahmet Öksüzkaya da, Kayseri'nin sağlık hizmetleri konusunda Türkiye'nin önde gelen şehirler arasında yerini aldığını ifade ederek, " İlk kampüs hastenede şehrimize yapılıyor. Helikopter ambulans da yine ilimizde kurulan sistemle hizmet veriyor. Kayseri gerçekten sağlık yönünden bir merkez üssü haline geldi. Şehrimizde özel hastanelerinde fazla olması nedeniyle devlet ve üniversite hastanemiz kalite anlamında farklı bir yere geldi. Bu gelişmelerle birlikte Kayseri daha da büyüyerek hak ettiği yere gelecek." dedi

İsmail Tamer de, bunun bir bayrak yarışı olduğunu ve Sağlık Müdürü Ahmet Öksüzkaya'nın da bu bayrağı en ileriye götürecek seviyede oluğunu söyledi. Tamer, " Devrim niteliğinde yapılan sağlıktaki ilk pilot uygulamalar Kayseri'den başlamış, burada hayat bularak diğer illere de örnek teşkil etmiştir. Sağlık Bakanlığı tarafından yapılacak uygulamalarda Kayseri hep pilot il olarak tercih edilir. Bu da Kayseri'deki uygulamaların çok daha iyi yapıldığı anlamına geliyor. Sağlık konusunda Kayseri bir ekol oldu. Türkiye'de yeni yeni bir sağlık turizm hareketi başladı. Kayseri'de bu konuda yerini aldı." şeklinde konuştu

Sağlık İl Müdürü Ahmet Öksüzkaya ise, bu ziyaretten dolayı memnuniyet duyduğunu dile getirerek, " Sağlıklı dönüşüm programı kapsamında bir çok yenilik ilimizde pilot il olarak başladı. Kampüs hastanenin hayata geçmesi ile çevre illerden olduğu kadar yurt dışından da hasta talebi alacağız. Yeni yapılacak ihale ile gündüz uçuşu yapan ambulans helikopterimiz gece uçuşu da yapacak inşallah. Bununla birlikte çevre illerimizde de sağlık hizmetlerini en seviye çıkarmayı hedefliyoruz. Artık evdeki hastalara da hizmet sunmaya başladık. Bizden önceki hizmet veren arkadaşlarımızın getirdiği çıtayı daha iyi yerlere getirmek çalışacağız.

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
Tüm Hakları Saklıdır © 2010 Kayseri News | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0352 231 31 39