• BIST 9112.89
  • Altın 2324.394
  • Dolar 32.3814
  • Euro 35.0286
  • Kayseri 14 °C
  • Ankara 20 °C
  • İstanbul 20 °C

AK Parti MKYK Üyesi Ayhan Oğan Vali Kamçı'yı ziyaret etti

AK Parti MKYK Üyesi Ayhan Oğan Vali Kamçı'yı ziyaret etti
Sivil Dayanışma Platformu üyeleri Vali Süleyman Kamçı’yı ziyaret etti

Sivil Dayanışma Platformu (SDP) Başkanı ve AK Parti MKYK Üyesi Ayhan Oğan, beraberindeki heyet ile birlikte Vali Süleyman Kamçı’yı ziyaret etti. 
SDP Başkanı ve AK Parti MKYK Üyesi Ayhan Oğan, Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Başkanı Tahir Nursaçan, Basın Yayın ve Enformasyon İl Müdürü Mehmet Uğurlu ve beraberindeki SDP Kayseri Temsilciliği üyeleri ile Vali Süleyman Kamçı’yı makamında ziyaret etti.

 

WWW.KAYSERİNEWS.COM KAYSERİ'DE YAŞANAN GÜNLÜK OLAYLARI TAKİP EDEBİLİRSİNİZ

 


“Kayseri’de kimsenin burnu kanamadı”
Sivil toplum kuruluşlarının kendileri için önemli olduğunu belirten Vali Süleyman Kamçı, bu bağlamda Sivil Dayanışma Platformu üyelerini ağırlamaktan mutluluk duyduklarını dile getirdi. 15 Temmuz FETÖ/PDY terör örgütü darbe girişiminden sonra, Kayseri’nin ve Kayserililerin ülkeye örnek olacak biçimde vatana sahip çıktığını kaydeden Vali Süleyman Kamçı, “Kayseri’ye geleli kısa bir süre oldu, geldiğimizde Ramazan idi. İşlerimizi Ramazan sonrasında daha iyi yürütürüz diye düşünürken, bildiğiniz gibi bu hain darbe girişimi oldu. Kayserimizde bizi üzecek bir hadise olmadı, kimsenin burnu kanamadan bu süreci atlattık. 15 Temmuz akşamı Sayın Cumhurbaşkanımızın, dünyada örnek alınacak bir liderlik örneği göstererek vatandaşımızı meydanlara çağırması ile 27 gün boyunca demokrasi nöbetleri sürdü ve halen daha o duyarlılık devam ediyor. Biz de kamu kurum ve kuruluşları ile bu süreci el birliği içerisinde iyi bir şekilde yürütmeye çalışıyoruz. İnşallah bu süreç en kısa sürede sona erer ve memleketimiz kısa zamanda huzura kavuşur. Ama Kayseri, Kayserililiğini gösterdi. Kayserililer bu süreçte Türkiye’de önemli olduklarını bir kez daha gösterdi, kendilerine teşekkür ediyorum.” diye konuştu.
“Kayseri Türkiye’ye örnek oldu”
SDP Başkanı ve AK Parti MKYK Üyesi Ayhan Oğan ise, Kayseri’de 15 Temmuz sürecinden sonra kamu kurum ve kuruluşlarının gösterdiği dayanışma ve tasfiye sürecindeki gayretlerin Türkiye’ye örnek teşkil ettiğini söyledi. 15 Temmuz hain darbe girişiminin, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın liderliği, Başbakan Binali Yıldırım ile illerdeki kamu kurum ve kuruluşlarının kararlılığı ve cesareti, Türk milletinin basireti ile önlendiğini belirten Oğan, “Şimdi de, İslam tarihinde eşi benzeri görülmemiş fitne hareketi ve casus şebekesinin temizlenmesi ve tasfiyesine dair yeni bir hareket başlatıldı. Bu konuda Kayserinin örnek teşkil ettiğini düşünüyoruz. Bu vesile ile sizi ziyaret edip, nezdinizde emniyet müdürlerimiz, hakim ve savcılarımız ve tüm bürokrasi mensuplarına destek ve teşekkürlerimizi, Kayseri halkı ile birlikte şükranla bu süreci takip ettiğimizi belirtmek istedik. Gayretleriniz için teşekkür ediyoruz, Kayseri sizin gibi bir Vali’yi kazandığı için memnunuz.” ifadelerini kullandı.
Ziyaret, katılımcıların fikir alışverişinin ardından sona erdi.

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
Tüm Hakları Saklıdır © 2010 Kayseri News | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0352 231 31 39