• BIST 9079.97
  • Altın 2310.536
  • Dolar 32.3369
  • Euro 35.0909
  • Kayseri 16 °C
  • Ankara 19 °C
  • İstanbul 19 °C

AK PARTİ MV. ADAYI ELİTAŞ: "BAHÇELİ DENGEYİ KAYBETTİ''

AK PARTİ MV. ADAYI ELİTAŞ: "BAHÇELİ DENGEYİ KAYBETTİ''
Başbakan Başdanışmanı ve AK Parti Kayseri Milletvekili Adayı Mustafa Elitaş, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin 5. parti ile alakalı 'Abdullah Gül'e de görev düşüyor' şeklindeki açıklamasını değerlendirerek, "Bahçeli 7 Haziran'dan sonra dengeyi kaybetti

"Sayın Bahçeli 11. Cumhurbaşkanı sayın Abdullah Gül ile ilgili beşinci parti gelecek ve Abdullah Gül’e de görev düşüyor şeklindeki ifadesi yine muhalefet partisine, genel başkanına yakışmayan bir tavırdır" diyen Mustafa Elitaş, "Başka partilerin içiyle, başka partilere gönül vermiş orada hareket sağlayan insanların yol göstermeye çalışmak yakışık olan bir durum değildir. Sayın Bahçeli kendi partisi içerisinden çıkacak beşinci partiyi bertaraf edebilmek için, Kocaeli milletvekili, Meclis Başkan Vekili Meral Akşener’le ilgili söylentiler Akşener’in başka yerlerde gizli toplantılar yaptığı ve parti içinde milletvekili seçildikten sonra Milliyetçi Hareket Partisi’nden kopacağı şeklindeki söylentileri, dedikoduları o hanımefendiye de böyle yakıştırmalar yaparak hem onu küçük düşürmek, aşağılamak ve toplumdan aldığı tepki karşısında da Abdullah Gül Bey'in ismini kullanarak beşinci partiyi AK Parti çevresinde sanki bir sorun varmış gibi anlatmaya çalışmak hoş bir davranış değildir. Sayın Bahçeli 7 Haziran’dan sonra dengeyi kaybetti yalpalamaya başladı. Siyasette bir sağ tarafa vuruyor bir sol tarafa vuruyor. Bir taraftan koalisyon kuracağız derken öbür taraftan bütün koalisyonlara kapıyı kapatıyor. Sayın Bahçeli’ye iyi saatte olsunlar diye ifade ediyorum" şeklinde konuştu.
CHP Genel Merkezi'nin kurşunlanması olayını da değerlendiren Mustafa Elitaş, "Geçen hafta Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) genel merkezi önüne atılan bir silah vardı. Hem sayın genel başkan hem de genel başkan yardımcısı yaygarayı koparttılar. ‘Derhal yakalanması lazım’ , ‘Bulunması lazım’, ‘Kim CHP’ye bu saldırıyı komployu düzenleyebilir?’ diye ifade ettiler. Silah çeken kişi yakalandı. Silah sıkan kişinin kim olduğu Kayseri ve Türkiye kamuoyunca malum. Biliyorsunuz bütçe görüşmeleri sırasında o dönemdeki milletvekiliyle beraber bu şahıs Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı hakkında iftira üretim merkezi olarak, sahte evraklar ortaya çıkartarak Kılıçdaroğlu’nun çok itibar ettiği, yanında taşıdığı kendi şahsın ifadesine göre ‘Kendisini zengin etme vaadinde bulunduğu bir kişi’. Yani etme bulma dünyası Kılıçdaroğlu bir taraftan adamı diliyle, sahteciliğiyle, iftiralarıyla AK Parti’ye döndürürken şu anda tersine tepti. Kendilerini en gözde adamlarıyla yine en iyi adamlarıyla baş başa bırakıyoruz" dedi.

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
Tüm Hakları Saklıdır © 2010 Kayseri News | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0352 231 31 39