• BIST 9054.59
  • Altın 2296.967
  • Dolar 32.3261
  • Euro 35.0617
  • Kayseri 20 °C
  • Ankara 20 °C
  • İstanbul 22 °C

AK PARTİ MV.ADAYLARI SEYYİD BURHANEDDİN TÜRBESİ'NDE

AK PARTİ MV.ADAYLARI SEYYİD BURHANEDDİN TÜRBESİ'NDE
AK Parti Kayseri Milletvekili adayları, seçim çalışmalarına Seyyid Burhaneddin Hazretleri'nin türbesini ziyaret ederek başladı.

Hunat Camii'nde Cuma namazı sonrası cenaze namazına katılan AK Parti Kayseri Milletvekili adayları Yaşar Karayel ve İsmail Tamer, namazın ardından yürüyerek Seyyid Burhaneddin Hazretleri'ne geçti. Milletvekili adaylarına, Talas Belediye Başkanı Mustafa Palancıoğlu da eşlik etti.
AK Partili diğer milletvekili adayları Mehmet Özhaseki, Ahmet Doğan, Kemal Tekden ve Aydın Kalkan da, Camii Kebir'de kıldıkları Cuma namazının ardından yürüyerek Seyyid Burhaneddin Hazretleri'nin Türbesi'ne geldi. Burada türbeyi ziyaret eden vekil adayları, namaz kılarak dua etti ve vatandaşlar ile sohbet etti. Milletvekili adaylarının yürüyüşüne, Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç ve Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar da eşlik etti.
Ziyaretin ardından bir açıklama yapan AK Parti Kayseri 1. sıra Milletvekili Adayı Mehmet Özhaseki, "Bu şehrin insanlarıyız. Birbirimizle hep yüz yüze bakacağız. Asla kötü bir sözün söylenmemesi, ortalığın gerilmemesi, aday arkadaşlarımızın sözleri yüzünden Kayseri’nin de gerilmemesi gerekir. Sonra bu süreç bitecek ve geçim süreci başlayacaktır. Kayseri’ye hizmet başlayacaktır. Kayseri ve ülkemiz için güzel, faydalı işlerin yapılması Rabbimizden dileğimizdir. Öyle zannediyorum ki bütün arkadaşlarımız hem bu seçim sürecinin hayırlı, güzel, hoş bir ortamda olmasını ondan sonra da hizmet sürecinde bu şehir, bu ülke güzel hizmet yapmayı dilemişlerdir diye düşünüyorum" dedi.

 

gf.png


AK Parti Kayseri Milletvekili Adayı Kemal Tekden ise, "Seçim startı verildi. Kayseri’mizin manevi önderi Seyit Burhanettin Hazretlerinin huzurunda dua ile başladık. Cenabı Allah hayırlı ve uğurlu eylesin. İnşallah hem Kayseri’miz hem ülkemiz adına güzel bir seçim olur. İnşallah huzurlu, sağlıklı, sıkıntıların, terörlerin olmadığı bir seçim olur. Bütün siyasilerin de birbirleriyle kişisel çatışmalar yerine proje ve ideallerini ortaya koydukları bir seçim olmasını diliyoruz. Çünkü amacımız millete, halka, Türk toplumuna, devletimize hizmet etmektir. Bunun için uğraşıyoruz. Devletimizin, ülkemizin dünya çapında çok daha üst seviyelere gelmesi 2023’te güçlü bir devlet olarak hepimizin mutlu yaşayan bir toplum seviyesine ulaşması için gayret ediyoruz. Bu bir hizmettir. Bu yüzden Türk halkı daima en güzel ve en iyi hizmete layıktır" ifadelerini kullandı.

hy.png

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
Tüm Hakları Saklıdır © 2010 Kayseri News | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0352 231 31 39