• BIST 9091.57
  • Altın 2324.897
  • Dolar 32.3656
  • Euro 34.97
  • Kayseri 15 °C
  • Ankara 20 °C
  • İstanbul 19 °C

AK PARTİ TALAS İLÇE DANIŞMA TOPLANTISI YAPILDI

AK PARTİ TALAS İLÇE DANIŞMA TOPLANTISI YAPILDI
AK PARTİ TALAS İLÇE DANIŞMA TOPLANTISI YAPILDI
AK Parti, Ekim ayı Talas İlçe Danışma Toplantısı, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız'ın katılımıyla yapıldı.
AK Parti il binasında düzenlenen toplantıya Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız'ın yanı sıra, AK Parti İl Başkanı Ömer Dengiz, Talas Belediye Başkanı Rıfat Yıldırım, İlçe Başkanı Faruk Karakaya ile il ve ilçe yönetim kurulu üyeleri katıldı.

Toplantıda, divan heyetinin oluşturulması ile saygı duruşunda bulunulup, İstiklal Marşı'nın okunmasının ardından güncel ve siyasi konuşmalara geçildi.
İlk olarak, teşkilat mensuplarına hitap eden Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız, AK Parti'nin önemli bir sermayesinin olduğunu belirterek,"Sermayemiz, samimiyet üzerine kurulu, şeffaflık üzerine kurulu ve hasbilik üzerine kurulu bir yapıdayız. Bizler ne kadar örnek olabiliyoruz, ne kadar dediklerimizi yapabiliyoruz, eski politikacı tipi var mı bunlar önemli. Önceden politikacılar dalga geçilen insanlardı. Bizler artık yapılan hizmetleri ülkemiz için yapıyoruz. Bizlere düşen görev sermayemizi kaybetmeden zenginleştirmemiz lazım. Eğer samimiyetimizi kaybeder de, yapmacık hareketler içerisine girersek, bunu daha önce yapmak isteyenler oldu ama, yapmacık oldukları için gittiler. İnsanlar bizim hatalarımızı hoş görebilirler ama, yapmacık olmamızı hoş görmezler. Bizde muhabbet olacak, sevgi olacak, hoş görü olacak, vicdanımız, sezgilerimiz, sağ duyumuz, basiretimiz, ferasetimiz her şeyimizi zenginleştirmemiz lazım. Daha yapacak çok işimiz var. Gece, gündüz demeden takatimiz bitene kadar çalışmamız lazım. Şahsi bir mazeretimiz olabilir kenara çekiliyor olabilmemiz, bu ülke için çalışmamız lazım. Yapılan hizmetler bakanlıkla mı sınırlı, milletvekilleri ile mi sınırlı, il başkanlığı ile mi sınırlı, belediye başkanları ile mi sınırlı bunlar olmazsa hizmet olmaz mı? Tam tersine hizmet mutfakta başlıyor. Mutfağı düzenlenmemiş, istiflememiş hiç bir evde yemek yapıp da yeme imkanı yoktur." şeklinde konuştu.

İl Başkanı Ömer Dengiz de, geçtiğimiz hafta yapılan büyük kongreye değinerek, "iyi ki böyle bir lidere ve arkadaşlarına sahibiz. Koyduğu vizyon ve hedefler bazılarının ufkunun bile yetmediği, bazılarının hayal bile etmediği hedefler ve vizyonlar. Bizler de Kayseri teşkilatları olarak bu büyük lidere ve arkadaşlarına katkıda bulunmak için, Türkiye'mizi getirmek istediği noktalara gidebilmek adına katkıda bulunmak için, neler yapmamız gerektiğine ferdi olarak, teşkilat olarak, çok iyi analiz ve idrak ederek yola çıkmamız gerekiyor. Bu yolda ilk hedefimiz 2013 yerel seçimleri, hemen sonrasında Cumhurbaşkanlığı seçimleri, ardından da genel seçimler. Çok yorucu ve önemli bir maraton var önümüzde. Bu üç senede önce 2023 hedeflerinin, daha sonra da Türkiye'mizin, Dünya liderliğine taşınacağı 2071 hedeflerine ulaşmak için en önemli üç sene. Bu üç sene içinde AK Partiliyim diyen herkesin sorumluluğunu çok iyi bilmesi, fedakarlıklar yaparak çalışması ve AK Parti'nin Türkiye'nin 2023 ve 2071 hedeflerine varması için gerekli çalışmayı yapması gerekir." dedi.
Talas Belediye Başkanı Rıfat Yıldırım da, belediye çalışmalarından bahsederek, vatandaşların yapılan hizmetleri çok kolay unuttuklarını ve belediye başkanları olarak yapılan hizmetleri hatırlatma noktasında olduklarını söyledi.

Talas İlçe Başkanı Faruk Karakaya ise, ilçe çalışmaları hakkında bilgi vererek şunları söyledi:
"Seçimler kapımızda iken, incitmeden, ezmeden, üzmeden yada başa kakmadan herkese sahip çıkmamız gerekiyor. Kabilce duygularla değil. Kanunca hesaplarla değil. Kaz gelecek yerden, tavuğun esirgenmemesi kurnazlığı ile değil. Sadece kalbi ve hasbi hassasiyetlerle inzal ve ihsan sahibi olmamız gerekiyor.

Yapılan konuşmaların ardından teşkilat mensupları kafalarına takılan konular hakkında sorular sorarak bilgi aldılar.
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
Tüm Hakları Saklıdır © 2010 Kayseri News | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0352 231 31 39