• BIST 8718.11
  • Altın 2241.459
  • Dolar 32.3269
  • Euro 35.1612
  • Kayseri 3 °C
  • Ankara 2 °C
  • İstanbul 7 °C

AK Parti Teşkilattan Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Ataş uyardı

AK Parti Teşkilattan Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Ataş uyardı
K Parti Genel Başkan Yardımcısı Mustafa Ataş, Manisa'da partisince düzenlenen referanduma ilişkin programda konuştu.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mustafa Ataş, 16 Nisan'da halk oylamasının yapılacağını belirterek, 16 Nisan akşamı kafamızı duvarlara vurmanın hiçbir anlamı yok. Bu fırsat 100 yılda bir elimize geçti. Türkiye üzerinde yapılan tüm hesapları boşa çıkarmaya mecburuz. " dedi.

AK Parti Teşkilattan Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı İstanbul Milletvekili Ataş, partisince Manisa Öğretmenevi'nde düzenlenen programda, halk oylamasına  sayılı günler kaldığını hatırlatarak, bu sürenin çok iyi değerlendirilmesi gerektiğini belirtti.

"TÜRKİYE ÜZERİNDE YAPILAN TÜM HESAPLARI BOŞA ÇIKARMAYA MECBURUZ"

Herkese ulaşmaya mecbur olduklarını anlatan Ataş, "Hiçbir şey yapamıyorsak, telefon rehberini önümüze alalım ve arkadaşlarımızı, dostlarımızı arayalım. 16 Nisan akşamı kafamızı duvarlara vurmanın hiçbir anlamı yok. Bu fırsat 100 yılda bir elimize geçti. Türkiye üzerinde yapılan tüm hesapları boşa çıkarmaya mecburuz. Sadece içeridekiler değil, dışarıdaki hainlerle iş birliği yapanlar da kalkınan, gelişen ve söz sahibi Türkiye'yi hazmedemiyorlar." diye konuştu. 

 

Çanakkale, Kurtuluş Savaşı ve 15 Temmuz'da verilen mücadeleye dikkati çeken Ataş, halk oylamasına kadar aynı anlayışla hareket edeceklerini bildirdi.

AK Parti Şehzadeler İlçe Başkanlığını da ziyaret eden AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mustafa Ataş, daha sonra Şehzadeler ilçesinde 15 Temmuz Demokrasi Meydanı’nda kurulan stantta partililer ve milletvekilleriyle birlikte vatandaşlara lale dağıttı.

CHP'Lİ BELEDİYENİN PANKARTI

Aydın'daki temasları sırasında Büyükşehir Belediye Başkanı'nın "Regaib Kandiliniz hayırlı olsun" şeklindeki pankartını gördüğünü anımsatan Ataş, "Hani bunlar dini suistimal etmiyorlardı. Hani bunlar 'camilere siyaset girmesin' diyorlardı. Eğer siyasetin camiye girmesini istemiyorlarsa, sözlerinin eriyseler camilerin duvarlarına astıkları pankartları indirsinler. Bakalım dürüstlüklerini görelim." ifadelerini kullandı.

"MİLLETİN KARARI BAŞIMIZIN TACIDIR"

Daha sonra AK Parti Şehzadeler İlçe Başkanlığı Halk Oylaması İrtibat Bürosu'nun açılışına katılan Ataş, kimseye baskı uygulamadıklarını ve kimseyi hırpalamadıklarını vurguladı.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mustafa Ataş, Manisa Öğretmenevinde partisi tarafından düzenlenen kahvaltı programında konuştu.

Şimdiye kadar hep doğruları anlattıklarını belirten Ataş, şunları söyledi:

"CHP’lilerin yaptığı gibi başörtülü bacılarımızın başından başörtülerini çekip dövmeye kalkmıyoruz. Kimseyi kahvehanelerde broşür almadı diye duvarlara sıkıştırıp tartaklamıyoruz. Milletimizde bu doğru kararlar sonucunda iradesini kullanarak sandığa gidecek ve kararını verecek. Sonuç ne olursa olsun, milletin kararı başımızın tacıdır. Bu kampanyayı insani duygular içinde yürütmeliyiz. Herkesin görüşüne saygımız var. Hiç kimseyi siyasi görüşünden dolayı ötekileştirmedik. Ötekileştirenleri milletimiz çok iyi biliyor. Bugün bu kampanya döneminde bile nasıl bir ötekileştirme provalarının yapıldığı çok iyi görülüyor."

AK Parti Şehzadeler İlçe Başkanlığını da ziyaret eden Ataş, ardından 15 Temmuz Demokrasi Meydanı'nda kurulan stantta vatandaşlara lale dağıttı. 

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
Tüm Hakları Saklıdır © 2010 Kayseri News | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0352 231 31 39