• BIST 9142.4
  • Altın 2325.583
  • Dolar 32.3735
  • Euro 35.0075
  • Kayseri 16 °C
  • Ankara 21 °C
  • İstanbul 20 °C

Ak Parti'ye övgü CHP'li Kart'a gidince

Ak Parti&#39ye övgü CHP&#39li Kart&#39a gidince
Pankobirlik Genel Başkanı Recep Konuk, yeniden vekil seçilen CHP'li Atilla Kart'ta bir tebrik mesajı gönderdi. Ak Partililer için hazırlanan tebrik metni Kart'ı hayretler içinde bıraktı.
CHP Konya Milletvekili Atilla Kart, Pankobirlik Genel Başkanı Recep Konuk’un genel seçimlerde milletvekili seçilmesi dolayısıyla kendisine gönderdiği bir tebrik metnini, Ciddiyet, saygı ve sorumluluktan uzak olduğu gerekçesiyle iade etti. Başkan’ın tebrik metninde AK Parti kıyasıya bir şekilde övülüyor.

Konuya ilişkin yazılı bir açıklama yapan CHP Konya Milletvekili Atilla Kart, tebrik metnini okuduğunda hayretler içinde kaldığını belirterek, şöyle dedi: Asgari ciddiyet ve sorumluluktan uzak olan, gelişi güzel ve kalıp ifadelerle hazırlandığı görülen metnin başlığında ‘CHP Milletvekili’ sıfatım belirtildiği halde, metnin içeriğinde ‘AKP propagandasını ve övgüsünü’ barındıran ifadelerin dile getirildiği görülmüştür.

Ancak açık olan husus şudur AKP milletvekilleri için hazırlattığınız anlaşılan matbu metnin başına CHP kimliğimi ve adımı belirterek, aynı metni tarafıma göndermeniz ciddiyet, saygı ve sorumluluktan uzak bir davranış olmanın ötesinde, talihsizlikler ve dramatik unsurlar içermektedir.

Bu durumun aynı zamanda yasal olarak sorgulanması gereken bir davranış olduğunu ifade eden Kart, şöyle dedi: Öte yandan, her siyasi görüşe mensup onbinlerce pancar üreticisini temsil eden bir kurumun başında olduğunuz halde, Pankobirlik’in tüzel kimliğini kullanarak ve istismar ederek, AKP övgüsüne girmiş olmanız da, yine hizmeti suistimal etmenin ötesinde ibret verici bir durumdur. Bu durum, aynı zamanda yasal olarak da sorgulanması gereken bir davranıştır.

İŞTE O TEBRİK

Pankobirlik Genel Başkanı Recep Konuk, Birlik antetinin yer aldığı, Sayın Atilla Kart CHP Konya Milletvekili matbu ifadesi bulunan tebriğe el yazısıyla Sayın Vekilim, diye başladı ve iade edilen tebrik şöyle devam etti:

Yapılan 24’üncü Dönem Milletvekili Genel Seçiminde, AK PArti’nin ilimizde Türkiye geneline göre en yüksek oy oranına ulaşarak milletimizin teveccühüne mahzar olması hepimiz için gurur kaynağı olmuştur.

Tam bir takım ruhu sergileyerek ve ev ev, kapı kapı her insanımıza ulaşma, milletimizin her ferdini kucaklama konusunda gösterdiğiniz gayret sonucu sandığa yansıyan bu anlamlı başarı ve milletvekili olarak seçilmeniz nedeniyle şahsınızı ve şahsınızda bu başarıda sergiledikleri performans, takım ruhu ve gösterdikleri gayretle her türlü takdiri hak eden başka il teşkilatı ile teşkilat mensupları, eskisiyle yenisiyle sahada üstlerine düşeni yapan milletvekillerimiz, Büyükşehir Belediye Başkanımız, Belediye Başkanlarımız olmak üzere, yöneticisinden üyesine kadar tüm AK Parti mensuplarını tebrik eder, Yüce Rabbimin mahçup etmemesi temennisiyle, ülke ve millet hizmetinde harcadığınız mesaide sandıktan aldınız güçle birlikte dualarımızın da sizinle olduğunu belirterek saygı ve selamlarımı sunarım.
anka
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
Tüm Hakları Saklıdır © 2010 Kayseri News | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0352 231 31 39