• BIST 9131.16
  • Altın 2324.75
  • Dolar 32.3712
  • Euro 34.9966
  • Kayseri 15 °C
  • Ankara 21 °C
  • İstanbul 21 °C

AK PARTİLİ VEKİLLER KAYSERİ VALİSİ YILMAZ’I ZİYARET ETTİ

AK PARTİLİ VEKİLLER KAYSERİ VALİSİ YILMAZ’I ZİYARET ETTİ
AK PARTİLİ VEKİLLER VALİ YILMAZ’I ZİYARET ETTİ AK PARTİ MİLLETVEKİLİ YAŞAR KARAYEL: “BİZ DE İHMAL OLDUĞUNU DÜŞÜNÜYORUZ”
Kayseri AK Parti Milletvekili Yaşar Karayel, Afyonkarahisar’da meydana gelen ve 25 askerin şehit olmasına neden olan patlama ile ilgili olarak, “Biz de ihmal olduğunu düşünüyoruz.” dedi.
AK Parti Kayseri Milletvekillerinden Yaşar Karayel, Ahmet Öksüzkaya, İsmail Tamer, AK Parti İl Başkanı Ömer Dengiz ve yönetim kurulu üyeleri Son Valiler Kararnamesi ile Kayseri’ye atanan Vali Şerif Yılmaz’ı makamında ziyaret etti.
Milletvekili Yaşar Karayel, Vali Yılmaz’ın Tokat’ta yapmış olduğu başarılı hizmetleri Kayseri’de gerçekleştireceğine inandığını dile getirdi. Vali Yılmaz’a yeni görevinde başarılar dileyen Karayel, Afyonkarahisar’da meydana gelen patlama ile ilgili de konuştu. Karayel “Devlet şu anda kendi sınırlarını koruyacak güçtedir. Devlet çapulculara Türkiye’nin taşını toprağını vermeyecektir. Bu teröristler dağlara sığmadıkları için gece silahlı gündüz külahlı hale geliyorlar. İnşallah bunların da hakkından geleceğiz.” dedi.
Bir basın mensubunun sorularını yanıtlayan Karayel, “Bu mesele ihtisas konusu. Genelkurmay kendi bilgileri doğrultusunda aydınlatacaktır bizi. Biz de ihmal olduğunu düşünüyoruz. Hem adli hem idari soruşturmalar sonucu konu aydınlanacaktır.” ifadelerinde bulundu.
Vali Yılmaz ise, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “Şehit olan askerlerimize Allah’tan rahmet, yaralılara acil şifalar diliyorum. Bu ülke çok uzun zamandan beri terörle mücadele ediyor. Birlik ve beraberlik içinde mücadele devam edecek. Görevimizi bütün mesai arkadaşlarımla gece gündüz demeden yerine getireceğimi ifade etmek istiyorum. Kayseri’de göreve başlamanın heyecanını yaşıyorum. Kayseri İç Anadolu’nun parlayan yıldızı. Hem ticarette hem turizmde iddialı. Kayseri’ye gelmek benim açımdan fazla mesai demek ama seve seve yapacağım. Milletvekillerimizde yapılacak hizmetlerde yanımızda olacaklar. Çok daha güzel günlere ulaşacağımızı ümit ediyorum. Tekrar geldikleri için milletvekillerimize teşekkür ediyorum.” diye konuştu.
Konuşmaların ardından hatıra fotoğrafı çektirildi.
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
Tüm Hakları Saklıdır © 2010 Kayseri News | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0352 231 31 39