• BIST 9036.18
  • Altın 2297.773
  • Dolar 32.3261
  • Euro 35.0684
  • Kayseri 20 °C
  • Ankara 20 °C
  • İstanbul 22 °C

AKADEMİSYEN ODALAR PLATFORMU TOPLANTISI YAPILDI

AKADEMİSYEN ODALAR PLATFORMU TOPLANTISI YAPILDI
Akademisyen meslek odalarının oluşturduğu Akademisyen Odalar Platformu Toplantısı Platform Sekretaryası Kayseri Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası ev sahipliğinde, Oda hizmet binasında gerçekleştirildi.

Toplantıya Kayseri SMMM Odası Başkanı Suat Özsoy ve Yönetim Kurulu üyeleri ile Akademisyen Odalar Platformu üyesi Baro Başkanı Av. Fevzi Konaç, Tabip Odası Başkanı Prof. Dr. Suat Öktem, Eczacı Odası Başkanı Oğuzhan Ulutaş, Mimarlar Odası Başkanı Eda Velibaşoğlu, Diş Hekimleri Odası Başkanı Emrullah Maraş, Veteriner Hekimler Odası Başkanı Akif Başol, Makine Mühendisleri Odası Başkanı Ersin Fener, Kimya Mühendisleri Odası Başkanı Hüseyin Kaya,  Ziraat Mühendisleri Odası Başkanı İmdat Aksoy, Gıda Mühendisleri Odası Başkanı Ergül Türkaslan, Noter Odası Başkanı Türkay Tezir iştirak etti. Oda Başkanları ve yöneticilerinin yanı sıra toplantıya ayrıca HSYK Üyesi Ali Aydın’da katılım sağladı.

Dönem Sekreteri, Kayseri SMMM Odası Başkanı Suat Özsoy toplantının açılış konuşmasını yaptı. Uzun bir aradan sonra yeniden bir arada olmaktan duyduğu memnuniyeti dile getiren Özsoy, 2010 yılından beri akademisyen meslek odalarının oluşturmuş olduğu Platformun sekretaryalığını yürüttüklerini ve bu toplantıda sekretaryalık görevinin üye odalardan birine devredileceğini açıkladı. Platforma hitap eden HSYK Üyesi Ali Aydın’da mesleki ve güncel konularda bilgiler verdi. Akademisyen meslek odalarının bir araya gelerek oluşturdukları Platformun ve meslek odalarının birlikte hareket etmesinin önemine değinen Aydın, Baro Başkanı olduğu dönemde Platform içinde yer aldığını ve bugün burada yeniden birlikte olmaktan memnuniyet duyduğunu bildirerek teşekkürlerini sundu.

 

Akademisyen Odalar Platformu’nun Kayseri SMMM Odası ev sahipliğinde yapılan toplantısında, toplantıya katılan Platform üyesi Oda Başkanlarının görüş ve önerileri doğrultusunda Platform Dönem Sekretaryalığının devri konusu görüşüldü ve Oda Başkanlarına söz verilmesi sonrasında yapılan oylama neticesinde yeni dönem Platform Sekretaryasının TEB 12. Bölge Kayseri Eczacı Odası’nın olmasına, Kayseri Noter Odası’nın Platform üyeliğine kabulünün görüşülmesi sonrasında yapılan oylama sonucu da Kayseri Noter Odası’nın Akademisyen Odalar Platformu üyeliğine kabul edilmesine oy birliğiyle karar verildi.

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
Tüm Hakları Saklıdır © 2010 Kayseri News | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0352 231 31 39