• BIST 9051.52
  • Altın 2297.773
  • Dolar 32.3261
  • Euro 35.0684
  • Kayseri 20 °C
  • Ankara 20 °C
  • İstanbul 22 °C

"ALAYINIZI KADROYA ALACAĞIZ"

"ALAYINIZI KADROYA ALACAĞIZ"
Bahçeli'den sert sözler Alayını kadroya alacağız

MHP lideri Devlet Bahçeli, Aydın mitinginde halka seslendi. Taşeron işçilerin sorunlarına değinen Bahçeli, "Biz olmazsak sosyal yardım alamazsınız diyen şerefsizler görecek, taşeron işçiler alayınızı kadroya alacağız" dedi.

Üreten ekonomi kapsamında her yıl 700 vatandaşın sorunlarının bitirileceğini belirten Bahçeli, " Şerefsizler görecek.. Biz olmazsak sosyal yardım alamazsınız diyen şerefsizler. Yarın kaçacak delik arıyacaksınız. Gelir dağılımındaki adaletsizliği gidereceğiz. Taşeron sistemine son verceğiz. Taşeron işçiler, alayınızı kadroya alacağız. Siyasi ahlak yasasını çıkaracağız. Türkiye sizinle tarih yazacaktır. Aydın herşeyin tanığıdır. Sizleri sevgi ve saygılarımla selamlıyorum." dedi.

Bahçeli'nin konuşmasından satır başları:

"Hepinizi saygıyla selamlıyorum değerli Aydınlılar. Annelerimize öf bile demeyelim, kaşımızı bile çatmayalım. Soma'da 13 Mayıs'ta evladını maden faciasında kaybeden analarımızın acısını vicdanımızda hissedelim. Tüm annelerimizin anneler gününü kutluyorum. Hepsini hürmetle selamlıyorum.

"KATİLLE MAKTÜLÜ AYNI KEFEYE KOYDULAR"

Aziz vatandaşlarım; yıllardır annelerimizin mübarek gözyaşları istismar edildi. Annelerimizin korkuları üzerine oynandı. Annelik vicdanı hiç bu kadar sarsılmadı. Bir yanda PKK ile pazarlık yaptılar, diğer yanda analar ağlamasın diyerek diyaneti maskelediler. Açılım dediler, açılmadık. Barış dediler, batışın ve bitişin kapısını açtılar. Analarımız ağlamaya devam etti. Katille maktülü aynı kefeye koydular, şehitlerimizin kemiklerini sızlattılar.

"DAVUTOĞLU'NUN AYARI KAÇMIŞ, ŞAFTI KAYMIŞTIR"

Hatırlayın Davutoğlu 17 Ocak'ta Aydın'a gelmiş ve konuşma yapmıştır. Davutoğlu Aydın'a gelince başka, Adıyaman'a gidince farklı diller kullanmıştır. Davutoğlu'nun ayarı kaçmış ve şaftı kaymıştır. Dün Mersin'de şahısımı hedef alarak Türkiye'nin itibarını sorgulamıştır. Sayın Davutoğlu, gemiden kastın gemicikleriniz ise doğrudur bizim hiç milli bir gemimiz olmamıştır. Erdoğan'ın limanında duran gemilere milli gelir diyorsa bilemiyorum. Terörü 2002'de sıfırlayan TSK'dır. Tüm silahlar teröristlere çevrilmişti ama bugün süngü düşmüştü. O gün PKK ile mücadele edilirken bugün PKK ile müzakere ediliyor.

"TÜRKİYE EKONOMİSİ YOĞUN BAKIMDADIR"

Aziz kardeşlerim; Türkiye ekonomisi yoğun bakımdadır. Aydın'ın potansiyeli heba edilmektedir. İnsan gücü boşa harcanmakta, incir para etmemekte, zeytin dalında solmaktadır. Ülkemize yabancı turist eskisi gibi ilgi göstermemiştir. Aydın, dünyaya ulaşan sesimizdir. AK Parti hükümeti Aydın'a dönüp bakmamaktadır. Ayakkabı kutularından Aydın'ın parası çıkmıştır. Aydın unutulmuşluğa terkedilmiştir. AK Parti ile işsizliğiniz yavaşladı mı, bankada paranız birikti mi? İşsiz kardeşim, sanayicilerimiz meraklanmayın.

"ŞEREFSİZLER GÖRECEK"

Üreten ekonomimiz kapsamında her yıl 700 bin kişinin sorunlarını bitireceğiz. Yoksul kardeşim biraz daha dayan senin sorunlarını komple bitireceğiz. Şerefsizler görecek.. Biz olmazsak sosyal yardım alamazsınız diyen şerefsizler. Yarın kaçacak delik arıyacaksınız.

"ALAYINIZI KADROYA ALACAĞIZ"

Bizimle yürümeye söz veriyor musunuz? Evi olmayan muhtaç ailelerimize sosyal konut sağlayacağız. Gelir dağılımındaki adaletsizliği gidereceğiz. Taşeron sistemine son verceğiz. Taşeron işçiler, alayınızı kadroya alacağız. Siyasi ahlak yasasını çıkaracağız. Türkiye sizinle tarih yazacaktır. Aydın herşeyin tanığıdır. Sizleri sevgi ve saygılarımla selamlıyorum."

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
Tüm Hakları Saklıdır © 2010 Kayseri News | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0352 231 31 39