• BIST 9016.2
  • Altın 2295.172
  • Dolar 32.3273
  • Euro 35.0468
  • Kayseri 20 °C
  • Ankara 20 °C
  • İstanbul 22 °C

Alex dahil kimse kalmaz

Alex dahil kimse kalmaz
Fenerbahçe’de yeniden yapılanma söz konusu, liglerin ertelenmesiyle yeni bir rota çizilecek.Sarı lacivertlilerde uzun zamandır hiç kimse konuşmuyordu ama ismi saklı olan teknik heyet içindeki önemli bir isim Hürriyet Gazetesi'nden Feridun Niğdelioğlu&#

FENERBAHÇE’de neler olacak, neler bitecek herkes büyük bir merakla bekliyor.

Kulüpte işler allak bullak. Herkes, ne olacağını birbirine soruyor. Kimse de yarın ne olacağını bilmiyor.

Tüm camia başta Başkan Aziz Yıldırım’ın durumunu ve takımın geleceğinin akibetini beklerken, Sancaktepe’de neler konuşulduğunu, neler olduğunu merak ettim? Bu durum üzerine ismi bende saklı olan teknik heyetten önemli bir isimle görüştüm ve takımdaki havanın durumunu sordum. Çarpıcı yanıtlar aldım...

Yabancı futbolcular gelişmelerle ilgili ne düşünüyor? Kim ne derse desin, takım Bank Asya 1. Lig’e düşürülürse ne Alex, ne de diğerleri burada kalır. Hatta şu anda gizli gizli görüşmeler yapıyorlar. Kendilerini olası ihtimallere karşı hazır tutuyorlar. Bunu da normal karşılamak lazım. Çünkü aldıkları rakamları, Bank Asya 1. Lig’de kulüp nasıl ödeyecek, bilmiyorlar. Ancak, taraftarın nabzını düşürebilmek için de herkes temkinli davranıyor.

Peki Aykut Kocaman’ın durumu ne olacak? Hocayla sözleşme henüz yapılmadı.

Sancaktepe’de gergin bir ortam var. Süreç içerisinde herkes sıkıntılı. Aykut Kocaman ise çalışmalarını sürdürüyor. Sıkıntılı ortamda yaşanan tutuklamalar nedeniyle Aykut Kocaman ile sözleşme yenilemesi yapılmadı. Bunu da normal karşılıyoruz.

Takımın durumu nasıl? Hava onları olumsuz etkiliyor mu? Yeniden planlama yapılıyor. Liglerin ertelenmesi nedeniyle yeni bir rota çizilecek. Oynanacak hazırlık maçlarına göre yeni kamp yurt dışında da yurt içinde de olabilir.

Türk futbolunun gidişatı Sancaktepe’den nasıl görünüyor? Yapılan her konuşmanın futbola zarar verdiği görüşü hakim. Bilinçli ya da bilinçsiz herkesin futbola zarar verdiği öne sürülüyor. Bu durum takımı ve bizleri de olumsuzluğa itiyor.

Medyanın yaklaşımı sizi rahatsız ediyor mu? Bundan en büyük zararı biz değil medya görecek. Gazetelerde futbolla ilgili haberler azalacak. Bu durum da futbolun bir parçası olan medyayı olumsuz etkileyecek. Mesela, futbol sayesinde tanınan ve yıldız olan bazı gazeteciler “Futbol bir şey katmıyor. Biz de bisiklet turlarını yorumlarız” diyorlar. Bu inanılır gibi değil. Yorumculara söyleyecek laf bile yok. Yıllardır futbol yorumlayarak bir çoğu büyük paralar kazanıp, yıldız oldu.

Liglerin ertelenmesi takım olarak sizi olumsuz etkiler mi? Herkes aynı sıkıntıyı yaşıyor. Şu an liglerin ertelenmesi sadece Fenerbahçe için negatif bir durum değil. Hazırlıklara yeniden başlayacağız. Bu süreçte en iyiyi yapabilmek için biz de sabırla çalışıyoruz. Diğer takımlar da bizim yaşadıklarımızı yaşıyor. Değişen bir durum yok.



  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
Tüm Hakları Saklıdır © 2010 Kayseri News | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0352 231 31 39