• BIST 8978.78
  • Altın 2299.339
  • Dolar 32.3241
  • Euro 35.0678
  • Kayseri 20 °C
  • Ankara 20 °C
  • İstanbul 22 °C

Alex özür dilemedi!

Alex özür dilemedi!
Aziz Yıldırım'ın hedefi, tıpkı Aykut Kocaman'ın Emre ile yaşadığı olay sonrasında yıldız futbolcunun özür dilemesi gibi bir ortamı yaratmaktı. Başkan bu önerisini Alex'e iletse de Brezilyalı yıldız bunu geri çevirdi
Fenerbahçe'de tüm camianın kitlendiği başkan Aziz Yıldırım ile kaptan Alex'in buluşması pazartesi günü öğlen saatlerinde gerçekleşti.

Aziz Yıldırım'ın, Gaziantepspor maçı sonrası sert sözlerle eleştirdiği ve dün için görüşmeye çağırdığı Alex, Şükrü Saracoğlu Stadı'nda bulunan kulüp binasına geldi. Yıldırım ve Alex arasındaki görüşme başlarken, basın mensuplarının girişte görüntü alamaması için kulüp girişindeki paravanlar da indirildi.
Saat 14.00'te başlayan görüşmenin hayli sert geçtiği öğrenildi. Başkan Aziz Yıldırım'ın, "Neler oluyor Alex?" sözlerine Brezilyalı yıldızın tatildeyken Aykut Kocaman'ın yaptığı, "Alex'i daha tasarruflu kullanacağız" sözlerine bozulduğunu anlatırken, twitter'den yaptığı, "Kıskançlık" açıklamasıyla ilgili olarak ise herhangi bir özür dilemediği öğrenildi.
‘ÖZÜR DiLEYECEK BiR SEY YAPMADIM'

F.Bahçe'deki önemli zirvede merakla beklenen bir konu vardı... O da Alex'in özür dileyip dilemeyeceği. Başkan Aziz Yıldırım'ın hedefi, tıpkı Aykut Kocaman'ın Emre ile yaşadığı olay sonrasında yıldız futbolcunun özür dilemesi gibi bir ortamı yaratmaktı. Başkan bu önerisini Alex'e iletse de Brezilyalı yıldız bunu geri çevirdi. Kıskançlık twitini atmakla yalnış yaptığını kabul eden Alex, "Ancak twitterden açıklamayı kaldırarak da yalnışımdan geri döndüm. Özür dilemem çünkü özür dileyecek bir şey yapmadım" dedi.
Başkanın kulübün prensiplerini hatırlatması üzerine de Alex'in, "Ben prensipleri hiç bozmadım. Kulübün yapısına göre hareket ettim. Ama bana git derseniz giderim, kal derseniz kalırım görevimi yaparım" yanıtını verdiği öğrenildi.
YİNE TWİTTER'DA

Alex görüşmenin ardından dün akşam saatlerinde idmana çıktı. İdmandan sonra ise twitter'dan soruları yanıtlamaya devam etti. F.Bahçe efsanesi değil sadece futbolcu olduğunu belirten kaptan, bir taraftarın "Buzlar eridi mi" sorusuna ise ben de erimesini istiyorum yanıtını verdi. Moralinin ise aynı olduğunu ifade eden Alex, ayrıca bir soru üzerine "Burada yaşadıklarımı iyice analiz etmeden ve anlamadan bir şey yazmak istemiyorum. O yüzden acele etmiyorum" cevabını verdi.
Brezilyalı başka bir hayranının "Bizi tercih yapmaya zormalayın" görüşü üzerine ise "Tercih yapmaya ihtiyacınız yok. Fenerbahçe'yi öne koyun. Ben sadece bir futbolcuyum" dedi. Alex de Souza Spartak Moskova ve Sivasspor maçında ise oynayıp oynayamacığını ise bilmediğini belirtti.

Necati METE
HABERTÜRK
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
Tüm Hakları Saklıdır © 2010 Kayseri News | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0352 231 31 39