• BIST 8718.11
  • Altın 2245.94
  • Dolar 32.3321
  • Euro 35.1754
  • Kayseri 7 °C
  • Ankara 3 °C
  • İstanbul 8 °C

ALİ ŞEN'DEN AYKUT HOCA AÇIKLAMASI

ALİ ŞEN'DEN AYKUT HOCA AÇIKLAMASI
Balıkesir'in Erdek ilçesine yatı ile gelen Fenerbahçe Kulübü eski başkanlarından Ali Şen, Aykut Kocaman'ın kendisinde ayrı bir yeri olduğunu söyledi.
Erdek ilçesine Bandırma, Erdek, Karacabey Fenerbahçeliler derneklerinin davetlisi olarak gelen Ali Şen, burada kendisi onuruna verilen yemeğe katıldı. Yemekte futboldaki şiddet olaylarının ortadan kaldırılmasıyla alakalı açıklamalarda bulunan Şen, "İnsanlar birbirine tahammül etmeli. Ben bir Galatasaray derneğine gittim. Burada çok iyi karşılandım. Herkes bir birine sarıldı. Her yerde asker ve polisi beklemek çok yanlış. Bu zaten belki bin yıl alabilir. Onun için herkes yanındakine baksın, tribünde sahip çıksın" dedi.

Şen, bir üye tarafından kendisine yöneltilen, "Aykut Kocaman ile bu iş gider mi? "şeklindeki soruya, "Benim için Fenerbahçe'nin ikinciliği Galatasaray birinci ise başarı değildir. Ben dördüncülüğü de başarı sayarım, ancak Galatasaray 5. ise sayarım. Aykut Başkan gibi, teknik direktör gibi, hizmet yapanların gönlümde ayrı bir yeri var. Fenerbahçe taraftarı kulübe hizmet edenleri asla unutmaz. Futbolcu isen, sahada koşuyorsan, ama gol atamıyorsan taraftar bunu görür. Yönetici isen gayret sarf edeceksin, taraftar bunu görür. Ama sezon başladı, 5 maçta 15 puan alamaz, 8 puan alırsan ve bu dönemde yıldız alırsan olmaz. Zaten yıldız almakla da bu iş olmaz. Öyle olsa Real Madrid her zaman şampiyon olur" dedi.
Şen, şunları söyledi:

"Aziz Yıldırım büyük işler yaptı. Bir Fenerbahçe taraftarı olarak şapka çıkartıyorum. Ama yanlışlarını da görmezden gelemem. Bu kulüpte başbakan, hatta padişahın oğlu da başkanlık yaptı. Hiç kimse Fenerbahçe tarihi benimle başladı diyemez".
Ali Şen, bir dernek üyesinin, "Başkanım, kulübe bir el atın" demesi üzerine, "Benim elimi koymama gerek yok. Fenerbahçe içerisinde bu tür insanlar var, onları destekleyin" dedi.
Onuruna verilen yemeğe katılan Ali Şen'e Erdek Garnizon Komutanı Dr. Deniz K. Albay İskender Tunaboylu bahriyeli şapkası armağan etti. Şapkayı takan Şen asker selamı verdi.
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
Tüm Hakları Saklıdır © 2010 Kayseri News | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0352 231 31 39