• BIST 9077.87
  • Altın 2324.865
  • Dolar 32.3699
  • Euro 34.9644
  • Kayseri 15 °C
  • Ankara 16 °C
  • İstanbul 18 °C

Alkollü Kadın Çocuklarını rehin alıp intihar girişiminde bulundu

Alkollü Kadın Çocuklarını rehin alıp intihar girişiminde bulundu
Konya’da uzaklaştırma kararı bulunan eşiyle tartıştığı iddia edilen alkollü bir kadın, çocuklarını rehin alarak intihar girişiminde bulundu.

Olay, saat 00.00 sıralarında merkez Karatay ilçesi Hacıveyiszade Mahallesi Zafer Sokak’ta bulunan Karfet Sitesi’ndeki bir binada meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, 5 çocuk annesi Aylin B. (34), 4. kattaki evinin balkonundan bağırarak intihar edeceğini söyledi. Şahsın sesini duyan apartman sakinleri polise haber verdi. İhbarı üzerine olay yerine gelen polis ekipleri Aylin B’yi ikna etmeye çalıştı.

Çabaların sonuçsuz kalması üzerine, alkolün etkisinde olan kadının intihar etme olasılığına karşı polis, ambulans ve itfaiye çağırdı. Aldığı alkolün de etkisiyle sık sık sinir krizi geçiren Aylin B, “Gidin. Kapıyı açmam. Benim çocuklarımı kimse alamaz” diye feryat etti. Kendisini görüntüleyen basın mensuplarına da tepki gösteren Aylin B., sağlık görevlilerinin eve girmesine izin vermedi.

SİGARASINI HAVA YATAĞINA ATTI
İtfaiyenin geldiğini gören alkollü kadın, ekmek bıçağıyla 5 çocuğunu rehin aldı. Bir süre balkonda yaktığı keyif sigarasını içen Aylin B., izmariti itfaiye ekiplerinin açtığı hava yatağının üzerine attı. Polisin “Çocukların sende kalacak. Söz veriyoruz” anonsuna karşılık Aylin B, “Bağırma lan bana” sözleriyle cevap verdi. Yaklaşık 2 saatlik ikna çalışması sonrası alkollü kadın 3 çocuğunu serbest bıraktıktan sonra yerini değiştirerek pencereye çıktı. Hava yatağının yerini değiştirmek isteyen itfaiye, sahibi bulunamayan park halindeki bir minibüs sebebiyle zor anlar yaşadı.

Park halindeki minibüs itfaiye, polis ve site sakinlerinin yardımıyla bulunduğu yerden kaldırıldı. İkna çalışmalarının ardından polis, alkollü kadını elinden tutarak evin içine çekti. Evdeki diğer 2 çocukla birlikte alkollü kadın ambulansa bindirildi. Saatler süren ikna çalışmasını site sakinlerinin çekirdek çitleyerek izlemesi ise dikkat çekti.
Aylin B’nin 4 çocuğunun babası Yadigar K. ile eski eşinden olan bir çocuğu sebebiyle sık sık tartıştığı ve intihar etmek istediği öne sürüldü. Polis olayla ilgili soruşturma başlattı.

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
Tüm Hakları Saklıdır © 2010 Kayseri News | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0352 231 31 39