• BIST 9079.97
  • Altın 2302.765
  • Dolar 32.318
  • Euro 35.0939
  • Kayseri 21 °C
  • Ankara 22 °C
  • İstanbul 19 °C

ALPEREN İNŞAAT ANADOLU'DAN AVRUPA'YA UZANAN BÜYÜK BİR İŞ HACMİ

ALPEREN İNŞAAT ANADOLU'DAN AVRUPA'YA UZANAN BÜYÜK BİR İŞ HACMİ
Alperen İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Necmettin Apaydın Röportajı.www.kayserinews.com
Necmettin Bey Nevşehir Projenizden Bahseder Misiniz ?

-Alperen İnşaat olarak Nevşehir'de Forum Alışveriş Merkezi karşısında yeni bir inşaat projesi ile birlikte binlerce kişiyi ev sahibi yapmayı hedefliyoruz.Nevşehir'de yapılacak olan inşaatımız 122 daire 8 kat ve 5 bloktan oluşmaktadır.Toplamda 200-145 metre kare arasında değişen dairelerimizde ev sahibi olan vatandaşlarımız Fitness salonu,kapalı yüzme havuzu,sauna ve çocuk oyun parkları gibi bir çok sosyal faaliyetlerden yararlanmış olacaklar,24 ay teslimat ve 48 ay ödeme kolaylığı ile yapsat evlerimiz satışa sunulacaktır. Kısacası buradaki projemiz ile Nevşehir'e yeni bir boyut kazandıracağız.Kayseri'de olduğu gibi Nevşehir'de de bir numara olacağız.

Peki Necmettin Bey Alperen Park Evleri Hakkında Bilgi Verir Misiniz?

-Kayseri Talas'ta Alperen Park 2 Evlerinin temelini Nisan'da atacağız.Çalışmalarımız büyük bir hızla devam ediyor.Alperen Park 2 evleri 18 ay teslimat,60 ay ödeme kolaylığı ve 0 faiz oranı ile birlikte Kayseri'deki hemşerilerimiz ile buluşacak.

Bunun Yanı sıra Ankara yolu üzerinde Kayseri Anbar Mevkiinde 2 proje üzerinde çalışmalarımız devam ediyor.O projelerin temelinide Haziran ayında atacağız.Toplamda 210 daire yapsat evlerimiz 24 ay teslimat 60 ay ödeme kolaylığı ve 0 faiz oranı ile birlikte 6.aydan itibaren satışa sunulacaktır.

Necmettin Bey Anadolu'dan Avrupa'ya Uzanan Çalışmalarınız Nelerdir?

-Büyük bir İstanbul Beylikdüzü projemiz var.Alperen İnşaat Anadolu'dan Avrupa'ya uzanan büyük bir iş hacmi olacaktır. İstanbul Beylikdüzü projesi 7 ve 8. aylardan itibaren hayata geçecektir.

2012 yılı Alperen İnşaat için atılım ve yatırım yılı olacaktır.Alperen inşaat olarak duruşumuzdan asla taviz vermeyerek kalite ve güveni ön plana alan işsizlere iş imkanı sağlayan devletimize vergi vermeyi büyük bir vatandaşlık görevi ve Yüce Türk Milletine hizmet etmeyi sorumluluk sayan bir politikamız vardır.



İLETİŞİM
Tel:(352)222 97 52
Fax:(352)222 73 99
www.alpereninsaat.com.tr
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
Tüm Hakları Saklıdır © 2010 Kayseri News | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0352 231 31 39