• BIST 8906.5
  • Altın 2239.313
  • Dolar 32.3406
  • Euro 35.1207
  • Kayseri 11 °C
  • Ankara 14 °C
  • İstanbul 14 °C

Altınoluk'ta spor salonuna alınmayan öğrenciler mağdur oldular

Altınoluk'ta spor salonuna alınmayan öğrenciler mağdur oldular
Kayseri’de Altınoluk İmam Hatip Ortaokulunda karate kursu için gelen öğrenciler, spor salonunun kapısı açık olmayınca mağdur olduklarını öne sürdü.

Sabahın erken saatlerinde kurs için okula gelen öğrenciler, okulun spor salonu kapısı kilitli olduğu için okula giremediklerini öne sürdü. Durumu velilerine ileten öğrenciler okulda beklemeye başladı. Veliler de okula gelerek tepki gösterdi.

Çocukların bir ay sonra müsabakalarının başlayacağını söyleyen Veli Zekiye Teber yetkililerden duruma çözüm bulmalarını istedi. Teber, “Burada benim iki tane çocuğun var ve bunların hepsi benim çocuğum. Burası görünen kısmı, daha görünmeyen birçok tekvandocu çocuklarımız var. Tam bir buçuk yıldan beri maddiyatı geçiyorum manevi destek verildi.

Bu çocuklarımızın bir ay sonra da müsabakaları başlıyor Türkiye genelinde. Maalesef Altınoluk İmam Hatip Ortaokulunda Müdür Bey her şeyi bahane etti, bizim spor salonumuzu kapattı. Şu an hepimiz mağduruz. Buranın açılmasını istiyoruz” dedi.


Bir diğer Veli Adem Dur ise, “Altınoluk İmam Hatip Okulunda çocuklara böyle bir faaliyet sunuldu, biz de memnun olduk mahalle sakinleri olarak. Fakat son zamanlardaki okul müdürüyle yaşadığımız sıkıntılar bu mübarek günde pek de hoş olmayacak bir görüntü ortaya çıkardı. Kendilerinden bu çocukları mağdur etmemelerini ve çocukların geleceği ile oynamamalarını rica ediyorum” diye konuştu.

"Oruçlu halde sabahtan beri bekliyoruz" 
Öğrencilerden Ayşenur Sude Şahin de oruç halde saatlerce beklediklerini söyleyerek, “Burada tekvando yapıyoruz, amacımız milli sporcu olmak, ülkemizin adını daha büyük yerlere taşımak. İleride inşallah Avrupa Şampiyonu olmak istiyorum. Burada oruçlu sabah 8’den bu yana bekliyoruz ama kapı açılmıyor. Bize dün açılacak dendi sonra tekrar aradılar kapıyı açmayacaklarını söylediler. Allah için oruç tutuyoruz ama hakkımıza giriyorlar” dedi.


Altınoluk Mahalle Muhtarı Mustafa Şahin de çocukların spor faaliyetleri ile ilgili bir mağduriyet söz konusu olduğunu, dolayısıyla bu sorunun resmi kurumlar tarafından çözülmesini talep ettiğini dile getirdi.

iha

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
Tüm Hakları Saklıdır © 2010 Kayseri News | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0352 231 31 39